hsnumtozlp Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #1 Ya WARP sürekli kapanıp açılıyor. Goodbye DPI da denedim. Tıpatıp çağrı abinin videosundaki gibi yaptım ama yok Roblox Discord açılmıyor. Neden acaba?
Ya WARP sürekli kapanıp açılıyor. Goodbye DPI da denedim. Tıpatıp çağrı abinin videosundaki gibi yaptım ama yok Roblox Discord açılmıyor. Neden acaba?
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.676 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #2 Warp+Unlimited 10 TL bir şey abone olursan kapanmaz. Proton VPN'i denedin mi oda çok iyi.
hsnumtozlp Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #3 Cidden 10 tl ye unlimited mı ve proton çok yer değiştiryio
Süleyman Tuna Yıldız Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #4 Hocam goodbyedpi turkey sürümünde içinde birsürü alternatif var deneyebilirsiniz bu splitwire ile dahada fazla oluyor Süleyman Tuna Yıldız dedi: Hocam goodbyedpi turkey sürümünde içinde birsürü alternatif var deneyebilirsiniz bu splitwire ile dahada fazla oluyor Genişletmek için tıkla... Yada hocam splitwire turkey ile zapret otomatik kurulum diyebilirsiniz yada byedpi st diyebilirsiniz yada wiresock standart kurulum diyebilirsiniz
Hocam goodbyedpi turkey sürümünde içinde birsürü alternatif var deneyebilirsiniz bu splitwire ile dahada fazla oluyor Süleyman Tuna Yıldız dedi: Hocam goodbyedpi turkey sürümünde içinde birsürü alternatif var deneyebilirsiniz bu splitwire ile dahada fazla oluyor Genişletmek için tıkla... Yada hocam splitwire turkey ile zapret otomatik kurulum diyebilirsiniz yada byedpi st diyebilirsiniz yada wiresock standart kurulum diyebilirsiniz