Sansüronline kullanıyorum, uzun zamandır GoodbyeDPI turkey_dnsredir. CMD dosyasını çalıştırıp her yere giriyordum bir sıkıntı olmuyordu fakat 2 gündür çalışmıyor.
Sansüronline kullanıyorum, uzun zamandır GoodbyeDPI turkey_dnsredir. CMD dosyasını çalıştırıp her yere giriyordum bir sıkıntı olmuyordu fakat 2 gündür çalışmıyor.
İlk discord yasaklandığında dns ayarlarımı 1.1.1.1/1.0.0.1 yapmıştım ve görseldeki cmd dosyasını çalıştırmam yetiyordu ekstra herhangi bir şey yapmamıştım bir anda çalışmayı kesti. Silip yükledim evet.
İlk discord yasaklandığında dns ayarlarımı 1.1.1.1/1.0.0.1 yapmıştım ve görseldeki cmd dosyasını çalıştırmam yetiyordu ekstra herhangi bir şey yapmamıştım bir anda çalışmayı kesti. Silip yükledim evet. Eki Görüntüle 2575913
Alternatif ne kullanabilirim acaba? Forumda yeni bir şey gördüm fakat biraz komplike geldi bunun gibi çalıştır kullan bir şey yok mu acaba?
Indir calistir. Ben tum siteler icin kullaniyorum. Iki seye basiyorsunuz olup bitiyor tum ayarlari kendisi yapiyor. Diger turlu bu ayarlari kendiniz teker teker yapmaniz gerekir yada VPN.