E Emirtostik Femtopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #1 GoodbyeDPI'nin orijinal sürümünü denedim, çalışmadı maalesef. Sonrasında Turkey forkunu denedim yine aynı şekilde çalışmadı. Aranızda bu konulardan anlayan birileri vardır, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıntı vereceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2025
GoodbyeDPI'nin orijinal sürümünü denedim, çalışmadı maalesef. Sonrasında Turkey forkunu denedim yine aynı şekilde çalışmadı. Aranızda bu konulardan anlayan birileri vardır, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıntı vereceğim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.864 Makaleler 2 Çözümler 37 21 Eylül 2025 #2 Discord için diyorsan split wire kullan.
9 946806 Picopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 90 Çözümler 1 21 Eylül 2025 #3 Emirtostik dedi: GoodbyeDPI'nin orijinal sürümünü denedim, çalışmadı maalesef. Sonrasında Turkey forkunu denedim yine aynı şekilde çalışmadı. Aranızda bu konulardan anlayan birileri vardır, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıntı vereceğim. Genişletmek için tıkla... Bende de çalışmadı ilk indirdiğim zaman. Sürekli yönetici olarak çalıştırdım dosyaları sırasıyla. Ardından çalışmaya başladı.
Emirtostik dedi: GoodbyeDPI'nin orijinal sürümünü denedim, çalışmadı maalesef. Sonrasında Turkey forkunu denedim yine aynı şekilde çalışmadı. Aranızda bu konulardan anlayan birileri vardır, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıntı vereceğim. Genişletmek için tıkla... Bende de çalışmadı ilk indirdiğim zaman. Sürekli yönetici olarak çalıştırdım dosyaları sırasıyla. Ardından çalışmaya başladı.
E Emirtostik Femtopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #4 DNS değiştirdim çözüldü dostlar. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2025
hanthehun1908 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #5 Emirtostik dedi: DNS değiştirdim çözüldü dostlar. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI ayarlarından mı yoksa Lokal'den mi değiştirdin ve neye çevirdin?
Emirtostik dedi: DNS değiştirdim çözüldü dostlar. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI ayarlarından mı yoksa Lokal'den mi değiştirdin ve neye çevirdin?