LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 18:19 #11 Bonzify dedi: GoodbyeDPI çalışmıyor. Discord veya Roblox'a girmeye çalıştığımda site olarak girebiliyorum ama uygulama olarak giremiyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... SplitWire Turkey kullan bende de bir süre sonra çalışmamaya başlamıştı splitwire de goodbyedpı yı trye uyarlayan adamın uygulaması.
Bonzify dedi: GoodbyeDPI çalışmıyor. Discord veya Roblox'a girmeye çalıştığımda site olarak girebiliyorum ama uygulama olarak giremiyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... SplitWire Turkey kullan bende de bir süre sonra çalışmamaya başlamıştı splitwire de goodbyedpı yı trye uyarlayan adamın uygulaması.
Bonzify Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:32 #12 Kadirxds dedi: Ayar değişikliği yaptın mı dosya içinden? Genişletmek için tıkla... Yok yapmadım. DellaPesco dedi: Antivirüs programın engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Antivirus programım yoko. LuisB4y dedi: Splitwire turkey kullan bende de bir süre sonra çalışmamaya başlamıştı splitwire de GoodbyeDPI'yı TR'ye uyarlayan adamın uygulaması. Genişletmek için tıkla... Onu da kullandım oda çalışmadı.
Kadirxds dedi: Ayar değişikliği yaptın mı dosya içinden? Genişletmek için tıkla... Yok yapmadım. DellaPesco dedi: Antivirüs programın engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Antivirus programım yoko. LuisB4y dedi: Splitwire turkey kullan bende de bir süre sonra çalışmamaya başlamıştı splitwire de GoodbyeDPI'yı TR'ye uyarlayan adamın uygulaması. Genişletmek için tıkla... Onu da kullandım oda çalışmadı.
S sineklikowboy Megapat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:35 #13 Superonline kullanıyorsan diğer scriptleri dene, bende her gün çalışan script değişiyor hepsini deneye deneye buluyorum çalışanı.
Superonline kullanıyorsan diğer scriptleri dene, bende her gün çalışan script değişiyor hepsini deneye deneye buluyorum çalışanı.
Bonzify Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:36 #14 sineklikowboy dedi: Superonline kullanıyorsan diğer scriptleri dene, bende her gün çalışan script değişiyor hepsini deneye deneye buluyorum çalışanı. Genişletmek için tıkla... ISS lodosnet Superonline değil. Alternatifler işimi gördü iyi günler. Son düzenleme: Dün 18:47
sineklikowboy dedi: Superonline kullanıyorsan diğer scriptleri dene, bende her gün çalışan script değişiyor hepsini deneye deneye buluyorum çalışanı. Genişletmek için tıkla... ISS lodosnet Superonline değil. Alternatifler işimi gördü iyi günler.
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:37 #15 2_any_country_dnsredir şu isimli dosyayı düzenle de aç şu satırı bul start "" goodbyedpi.exe -5 --dns yap kaydet dene.
2_any_country_dnsredir şu isimli dosyayı düzenle de aç şu satırı bul start "" goodbyedpi.exe -5 --dns yap kaydet dene.