Advancedmc Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:39 #1 GoodbyeDPI saatler önce çalışıyordu ama şimdi açmaya çalışıyorum, açılmıyor. Sadece siteler açılıyor, uygulamalar açılmıyor ve artık siteler de yavaş açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:44
GoodbyeDPI saatler önce çalışıyordu ama şimdi açmaya çalışıyorum, açılmıyor. Sadece siteler açılıyor, uygulamalar açılmıyor ve artık siteler de yavaş açılıyor.
Emirinho52 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:48 #2 Hocam indirdikten sonra klasörü ayıkla deyip ayıkladığınız klasörden açıyorsunuz değil mi?
Advancedmc Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:49 #3 Emirinho52 dedi: Hocam indirdikten sonra klasörü ayıkla deyip ayıkladığınız klasörden açıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet öyle yaptım Emirinho52 dedi: Hocam indirdikten sonra klasörü ayıkla deyip ayıkladığınız klasörden açıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Roblox'a girmek için açıyorum bir anda 70 CPU 100 CPU falan oluyor normal mi?
Emirinho52 dedi: Hocam indirdikten sonra klasörü ayıkla deyip ayıkladığınız klasörden açıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet öyle yaptım Emirinho52 dedi: Hocam indirdikten sonra klasörü ayıkla deyip ayıkladığınız klasörden açıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Roblox'a girmek için açıyorum bir anda 70 CPU 100 CPU falan oluyor normal mi?
Emirinho52 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:26 #4 Advancedmc dedi: Evet öyle yaptım Hocam Roblox'a girmek için açıyorum bir anda 70 CPU 100 CPU falan oluyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o sistemimizle alakalıdır muhtemelen sistem bilgilerini atabilir misiniz?
Advancedmc dedi: Evet öyle yaptım Hocam Roblox'a girmek için açıyorum bir anda 70 CPU 100 CPU falan oluyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o sistemimizle alakalıdır muhtemelen sistem bilgilerini atabilir misiniz?