D diplo Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:52 #1 Türk Telekom kullanıyorum, eskiden çalışıyordu ancak artık çalışmıyor. Farklı yazılımlar kullanıp çalıştırabiliyorum, DNS değiştirip çalıştıramıyorum.
Türk Telekom kullanıyorum, eskiden çalışıyordu ancak artık çalışmıyor. Farklı yazılımlar kullanıp çalıştırabiliyorum, DNS değiştirip çalıştıramıyorum.
HanLiebert Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:58 #2 Hocam "alternative_superonline" bulunanları aynı şekilde sırayla çalıştırın. Herhangi biri illaki olacaktır.
Hocam "alternative_superonline" bulunanları aynı şekilde sırayla çalıştırın. Herhangi biri illaki olacaktır.
D diplo Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:01 #3 HanLiebert dedi: Hocam "alternative_superonline" bulunanları aynı şekilde sırayla çalıştırın. Herhangi biri illaki olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hepsini sırayla denedim yine olmadı başka çözümü yok mudur bu işin.
HanLiebert dedi: Hocam "alternative_superonline" bulunanları aynı şekilde sırayla çalıştırın. Herhangi biri illaki olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hepsini sırayla denedim yine olmadı başka çözümü yok mudur bu işin.