GoodbyeDPI çalışmıyor

• Konuyu başlatan yue333
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 57

yue333

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayar hakkında çok bilgisiz biriyim. Daha öncesinde GoodbyeDPI kullanıyordum ancak çalışmamaya başlamıştı. Ben de Splitware kurdum ancak dizi sitelerini açmadığı için sonrasında kaldırdım. Tekrar kurmaya çalıştığımda GoodbyeDPI log dosyalarına göz atın kurulamadı diyor. Bir de ben goodbyepi turkey_dnsredir dosyasını yönetici çalıştırmaya çalıştığımda "Bu uygulama dosyasını açmak için CMD seçin" diyor. Windows Media Player, not defteri gibi saçma şeyler çıkıyor. Ne yapmam lazım?

Bilgisayar hakkında çok bilgisiz biriyim. Daha öncesinde GoodbyeDPI kullanıyordum ancak çalışmamaya başlamıştı. Ben de Splitware kurdum ancak dizi sitelerini açmadığı için sonrasında kaldırdım. Tekrar kurmaya çalıştığımda GoodbyeDPI log dosyalarına göz atın kurulamadı diyor. Bir de ben goodbyepi turkey_dnsredir dosyasını yönetici çalıştırmaya çalıştığımda "Bu uygulama dosyasını açmak için CMD seçin" diyor. Windows Media Player, not defteri gibi saçma şeyler çıkıyor. Ne yapmam lazım?

GoodbyeDPI Turkey'i release kısmından indirin. Ardından klasöre çıkarıp deneyin. Bu esnada arka planda VPN, splitware gibi servislerin açık olmamasına dikkat edin. GoodbyeDPI'ın çok fazla alternatif metodu var olana kadar deneyin. Olanın isminin aynısında bir service install olacak onunla kurulumunu yapıp her seferde açmakla uğraşmaktan kurtulabilirsiniz. Bir de yönetici çalıştırmanıza gerek yok. Gerekirse o soruyor yanlış hatırlamıyorsam zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı