mettean Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Öncelikle iyi forumlar. GoodbyeDPI çalıştırınca sebebini anlamadığım bir şekilde internetim kopuyor. Recep Bey'in attığı 2 videoyu da denememe rağmen yine de internetim kopuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle iyi forumlar. GoodbyeDPI çalıştırınca sebebini anlamadığım bir şekilde internetim kopuyor. Recep Bey'in attığı 2 videoyu da denememe rağmen yine de internetim kopuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Sefa Yıldırım Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 Sanırım yasakladılar
mettean Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #3 Fakat kullanan başka arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yaşamadığını gördüm hocam
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.062 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #4 mettean dedi: Fakat kullanan başka arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yaşamadığını gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanıyor musunuz?
mettean dedi: Fakat kullanan başka arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yaşamadığını gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanıyor musunuz?
S sekiz_tekinoglu Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #5 Einstein dedi: Antivirüs kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum kaspersky ancak devredışı bırakmama rağmen aynı sorunu yaşıyorum
Einstein dedi: Antivirüs kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum kaspersky ancak devredışı bırakmama rağmen aynı sorunu yaşıyorum
mettean Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #6 Hocam hala aynı sorunu yaşıyorum. Soruna bir çözüm bulabildiniz mi? sekiz_tekinoglu dedi: Ben kullanıyorum kaspersky ancak devredışı bırakmama rağmen aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla...
Hocam hala aynı sorunu yaşıyorum. Soruna bir çözüm bulabildiniz mi? sekiz_tekinoglu dedi: Ben kullanıyorum kaspersky ancak devredışı bırakmama rağmen aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla...
I isimrastgele Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #7 mettean dedi: Hocam hala aynı sorunu yaşıyorum. Soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... goodbyedpi turkey deneyin
mettean dedi: Hocam hala aynı sorunu yaşıyorum. Soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... goodbyedpi turkey deneyin
mettean Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #8 isimrastgele dedi: goodbyedpi turkey deneyin Genişletmek için tıkla... Hocam onu da az önce denedim bütün alternatif olanlarda dahil, maalesef.
isimrastgele dedi: goodbyedpi turkey deneyin Genişletmek için tıkla... Hocam onu da az önce denedim bütün alternatif olanlarda dahil, maalesef.
S sekiz_tekinoglu Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #9 isimrastgele dedi: goodbyedpi turkey deneyin Genişletmek için tıkla... Kaspersky ı silince halloldu silmek gerekiyormuş ve ever turkey versiyonu ile yaptım.
isimrastgele dedi: goodbyedpi turkey deneyin Genişletmek için tıkla... Kaspersky ı silince halloldu silmek gerekiyormuş ve ever turkey versiyonu ile yaptım.
mettean Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #10 sekiz_tekinoglu dedi: Kaspersky ı silince halloldu silmek gerekiyormuş ve ever turkey versiyonu ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim sorunum halloldu.
sekiz_tekinoglu dedi: Kaspersky ı silince halloldu silmek gerekiyormuş ve ever turkey versiyonu ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim sorunum halloldu.