T TheRealSnipez Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Merhaba. GoodbyeDPI kurdum çalıştırdım Discord açılıyor ama RTC bağlanmıyor diyor, sonra hat yok diyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba. GoodbyeDPI kurdum çalıştırdım Discord açılıyor ama RTC bağlanmıyor diyor, sonra hat yok diyor. Nasıl çözebilirim?
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.699 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 Alternatif uygulama denemek istersen ByeDPI deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Alternatif uygulama denemek istersen ByeDPI deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et