Swe_nzY Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar GoodbyeDPI ile Discord'un sitesine girebiliyorum ama Discord'a giremiyorum. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Arkadaşlar GoodbyeDPI ile Discord'un sitesine girebiliyorum ama Discord'a giremiyorum. Nasıl çözerim?
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 indirdiğiniz goodbye dpi türkiye versiyonumu yoksa rusyamı?
Swe_nzY Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 hawli kubragA dedi: indirdiğiniz goodbye dpi türkiye versiyonumu yoksa rusyamı? Genişletmek için tıkla... Türkiye
hawli kubragA dedi: indirdiğiniz goodbye dpi türkiye versiyonumu yoksa rusyamı? Genişletmek için tıkla... Türkiye
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 Turkey DNS redirdeki diğer alternatifleri deneyin. eğer yine olmaz ise turkey_dnsredir.cmd ye sağ tıklayıp düzenleye tıklayın. daha sonra "start "" goodbyedpi.exe -5" yazan yere -1 veya -9 yazmayı deneyin.
Turkey DNS redirdeki diğer alternatifleri deneyin. eğer yine olmaz ise turkey_dnsredir.cmd ye sağ tıklayıp düzenleye tıklayın. daha sonra "start "" goodbyedpi.exe -5" yazan yere -1 veya -9 yazmayı deneyin.