valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 866 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Herkese selam, GoodbyeDPI indirmeye karar verdim, indirdim, kuracaktım fakat videolarda görünene göre bir sürü dosyalar falan var, ben indirdim 1 dosya var, onu da klasöre çıkartamıyorum, hata veriyor, nedenini bilen var mı? Dosya Ekleri goodbye.png 61 KB · Görüntüleme: 66
Herkese selam, GoodbyeDPI indirmeye karar verdim, indirdim, kuracaktım fakat videolarda görünene göre bir sürü dosyalar falan var, ben indirdim 1 dosya var, onu da klasöre çıkartamıyorum, hata veriyor, nedenini bilen var mı?
Çözüm valenn 27 Aralık 2024 Ahmet06han dedi: GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunlardan birinden indir. Senin indirdigin yer neresi? Atar misin? Genişletmek için tıkla... Oradan indiriyorum zaten. Tamamdır antivirüs yüzündenmiş. Sorun çözüldü.
Ahmet06han dedi: GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunlardan birinden indir. Senin indirdigin yer neresi? Atar misin? Genişletmek için tıkla... Oradan indiriyorum zaten. Tamamdır antivirüs yüzündenmiş. Sorun çözüldü.
T tnazmi Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 291 Çözümler 2 26 Aralık 2024 #2 İndirirken duraklatmış veya durdurmuş olabilir misiniz? Tam inmemiş gibi sanki dosya Artı 0 Eksi
KS KS valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 866 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 tnazmi dedi: İndirirken duraklatmış veya durdurmuş olabilir misiniz? Tam inmemiş gibi sanki dosya. Genişletmek için tıkla... Yok bende öyle sandım sildim bir daha indirdim yine aynı. Artı 0 Eksi
tnazmi dedi: İndirirken duraklatmış veya durdurmuş olabilir misiniz? Tam inmemiş gibi sanki dosya. Genişletmek için tıkla... Yok bende öyle sandım sildim bir daha indirdim yine aynı.
T tnazmi Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 291 Çözümler 2 26 Aralık 2024 #4 Nereden indiriyorsunuz zip'i? Artı 0 Eksi
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 26 Aralık 2024 #5 Indirdigin yer yanlis. Artı 0 Eksi
KS KS valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 866 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #6 tnazmi dedi: Nereden indiriyorsunuz ZIP'i? Genişletmek için tıkla... GitHub'tan. Artı 0 Eksi
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 26 Aralık 2024 #7 GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunlardan birinden indir. Senin indirdigin yer neresi? Atar misin? Artı 0 Eksi
GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunlardan birinden indir. Senin indirdigin yer neresi? Atar misin?
KS KS valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 866 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #8 Ahmet06han dedi: GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunlardan birinden indir. Senin indirdigin yer neresi? Atar misin? Genişletmek için tıkla... Oradan indiriyorum zaten. Tamamdır antivirüs yüzündenmiş. Sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Ahmet06han dedi: GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunlardan birinden indir. Senin indirdigin yer neresi? Atar misin? Genişletmek için tıkla... Oradan indiriyorum zaten. Tamamdır antivirüs yüzündenmiş. Sorun çözüldü.