GoodbyeDPI gerçekten güvenilir mi?

KimOlayımBen

Centipat
Daha fazla  
Ben GoodbyeDPI kullanmaya başladım, oyun para yatırmak istiyorum ama kredi kart infom başka bir adrese gider diye korkuyorum. (çalınma vb. GoodbyeDPI ile ilgili)

Böyle bir şüpheniz olmasın. En büyük kanıt açık kaynak kodlu olması. Yüz binlerce insan kodun yapısını inceleyebiliyor. Bu da bizim için kesin bir güven veriyor. Yalnızca nereden indirdiğinizde dikkat edin. Technopat içinde ilgili konularda güvenilir linkler var.

Güvenilir dostum niye güvenmiyorsun? Paylaşılan kod yeri Github. Github virüs olsa kaldırır zaten.

Güvenilir tabii ki, kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

hiç goodbyedpi kullanırken online alışveriş yaptınızmı?

Yapmadım fakat CMD'den kapatabilirsin. Veyahut tek kullanımlık sanal kartlar var Papara'da hayalet kart olarak geçiyor. Onu da kullanabilirsin.

CMD'den onu kapattığımdada oyun kapanıyor, ya da kapanmayıp Function'ları falan hepsi bozuluyor ve crash veriyor, ve bahsettiğim oyun Roblox (rezil oldum o kesin)

ama herneyse, ben oyun içi para birimi almayı denicem, size ne oldu ne bitti size söylerim

Son düzenleme:
Bir şey soracağım ben GoodbyeDPI kullandığımda Discord direkt olarak açılmıyor sebebi ne acaba bilen var mı? Hani sürekli Update failed ekranına atıp duruyor sebebini bilen var mı acaba?

Bir şey soracağım ben GoodbyeDPI kullandığımda Discord direkt olarak açılmıyor sebebi ne acaba bilen var mı? Hani sürekli Update failed ekranına atıp duruyor sebebini bilen var mı acaba?
goodbyedpi'ı doğru yerden indirdiğine emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…