Sez22 Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1 GoodbyeDPI ile Discord'a giriliyor diye öğrendim fakat yüklemekte tereddütlüyüm. Dosya Ekleri istegoodbyedpi.png 209,7 KB · Görüntüleme: 1.553
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.779 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #2 Sez22 dedi: GoodbyeDPI ile Discord'a giriliyor diye öğrendim fakat yüklemekte tereddütlüyüm. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin bir sorun yok gayet güvenilir.
Sez22 dedi: GoodbyeDPI ile Discord'a giriliyor diye öğrendim fakat yüklemekte tereddütlüyüm. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin bir sorun yok gayet güvenilir.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 Sez22 dedi: GoodbyeDPI ile Discord'a giriliyor diye öğrendim fakat yüklemekte tereddütlüyüm. Genişletmek için tıkla... Evet, güvenilir.
Sez22 dedi: GoodbyeDPI ile Discord'a giriliyor diye öğrendim fakat yüklemekte tereddütlüyüm. Genişletmek için tıkla... Evet, güvenilir.
G Graffiaor Zeptopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 17 21 Kasım 2024 #4 Sez22 dedi: GoodbyeDPI ile Discord'a giriliyor diye öğrendim fakat yüklemekte tereddütlüyüm. Genişletmek için tıkla... Yok hocam güvenilir bende kullanıyorum.
Sez22 dedi: GoodbyeDPI ile Discord'a giriliyor diye öğrendim fakat yüklemekte tereddütlüyüm. Genişletmek için tıkla... Yok hocam güvenilir bende kullanıyorum.
BixiSevdalisiBeast Megapat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 125 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri I5 12500H 8x2 16GB RAM RTX 4060 2 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Epik ve Gizli 21 Kasım 2024 #5 Ben şahsen birkaç VPN dışında VPN kullanmayan biriyim, asla DNS falan kullanmıyordum ancak yabancı kaynaklara da baktığımda GoodbyeDPI güvenilir ve bende kullanıyorum aktif olarak.
Ben şahsen birkaç VPN dışında VPN kullanmayan biriyim, asla DNS falan kullanmıyordum ancak yabancı kaynaklara da baktığımda GoodbyeDPI güvenilir ve bende kullanıyorum aktif olarak.
Sez22 Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #6 Peki en son sürümü nerden indirebilirim? xquerzy dedi: Hocam merak etmeyin bir sorun yok gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla...
Peki en son sürümü nerden indirebilirim? xquerzy dedi: Hocam merak etmeyin bir sorun yok gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla...
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.779 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #7 Graffiaor dedi: Yok hocam güvenilir bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com turkey_dns_redir olanı açın.
Graffiaor dedi: Yok hocam güvenilir bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com turkey_dns_redir olanı açın.
Waylon Park Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #8 Şahsen ben güvenmiyorum, 8.8.8.8 ve 8.8.1.1 DNS kullan.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #9 Sez22 dedi: Peki en son sürümü nerden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com
Sez22 dedi: Peki en son sürümü nerden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com
G Graffiaor Zeptopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 17 21 Kasım 2024 #10 GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com Sez22 dedi: Peki en son sürümü nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Fakat turkey olanı indirmeyin o virüs mü belli değil hocam. (Sağ alttan releases kısmından indirin)
GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPI github.com Sez22 dedi: Peki en son sürümü nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Fakat turkey olanı indirmeyin o virüs mü belli değil hocam. (Sağ alttan releases kısmından indirin)