CanHer Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Güvenilir mi arkadaşlar? Merakımdan soruyorum.
evergardnzz Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500U Radeon Vega 7 2667MHz DDR4 8 GB Ram Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 GitHub üzerinden birçok tarafından kişi yıldızlanmış, bin dokuz yüz kişi katkı yapmış. Güvenilir gözüküyor ben herhangi bir sıkıntı göremedim. Son düzenleme: 1 Aralık 2024
GitHub üzerinden birçok tarafından kişi yıldızlanmış, bin dokuz yüz kişi katkı yapmış. Güvenilir gözüküyor ben herhangi bir sıkıntı göremedim.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Hem açık kaynak kodlarını görebiliyorsunuz hemde üstteki arkadaşın dediği gibi çok kişi indirmiş katkı yapmış.
Hem açık kaynak kodlarını görebiliyorsunuz hemde üstteki arkadaşın dediği gibi çok kişi indirmiş katkı yapmış.
CanHer Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 Dorzi dedi: Hem açık kaynak kodlarını görebiliyorsunuz hemde üstteki arkadaşın dediği gibi çok kişi indirmiş katkı yapmış. Genişletmek için tıkla... Peki tr sürümü hakkinda ne düşünüyor sunuz evergardnzz dedi: GitHub üzerinden birçok tarafından kişi yıldızlanmış, bin dokuz yüz kişi katkı yapmış. Güvenilir gözüküyor ben herhangi bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Peki goodbyedpi Türkiye sürümü için ne düşünüyor sunuz
Dorzi dedi: Hem açık kaynak kodlarını görebiliyorsunuz hemde üstteki arkadaşın dediği gibi çok kişi indirmiş katkı yapmış. Genişletmek için tıkla... Peki tr sürümü hakkinda ne düşünüyor sunuz evergardnzz dedi: GitHub üzerinden birçok tarafından kişi yıldızlanmış, bin dokuz yüz kişi katkı yapmış. Güvenilir gözüküyor ben herhangi bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Peki goodbyedpi Türkiye sürümü için ne düşünüyor sunuz
evergardnzz Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500U Radeon Vega 7 2667MHz DDR4 8 GB Ram Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 CanHer dedi: Peki tr sürümü hakkinda ne düşünüyor sunuz Peki goodbyedpi Türkiye sürümü için ne düşünüyor sunuz Genişletmek için tıkla... Türkiye sürümü goodbyedpi adlı yazılımın Türkiye için özel olarak forklanmış hali yani düşüncelerim aynı.
CanHer dedi: Peki tr sürümü hakkinda ne düşünüyor sunuz Peki goodbyedpi Türkiye sürümü için ne düşünüyor sunuz Genişletmek için tıkla... Türkiye sürümü goodbyedpi adlı yazılımın Türkiye için özel olarak forklanmış hali yani düşüncelerim aynı.
8 861990 Attopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 1 Aralık 2024 #6 Eğer doğru kaynaktan indirisen güvenillir.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #7 CanHer dedi: Peki tr sürümü hakkinda ne düşünüyor sunuz Peki goodbyedpi Türkiye sürümü için ne düşünüyor sunuz Genişletmek için tıkla... Türkiye versiyonunda antivirusler açık kaynak kodlu iki DLL dosyasını virüs görüyor ama temiz diyor. Önce orijinalini deneyin olmazsa türk olanı deneyin. Zaten virüslü olsa technopatta rehber olarak paylaşılmazdı.
CanHer dedi: Peki tr sürümü hakkinda ne düşünüyor sunuz Peki goodbyedpi Türkiye sürümü için ne düşünüyor sunuz Genişletmek için tıkla... Türkiye versiyonunda antivirusler açık kaynak kodlu iki DLL dosyasını virüs görüyor ama temiz diyor. Önce orijinalini deneyin olmazsa türk olanı deneyin. Zaten virüslü olsa technopatta rehber olarak paylaşılmazdı.