GoodbyeDPI güvenilir mi?

Mazlummert54

Centipat
Daha fazla  
GoodbyeDPI güvenlimi bazı sayfalarda güvensiz falan diyorlar. Bitcoin falan kazıyor diyorlar. PC kapalı olduğu halde VPN olmadan Discord'a da giriş yapılamıyor Cloudflare oyunlar düşük FPS veriyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI güvenlimi bazı sayfalarda güvensiz falan diyorlar. Bitcoin falan kazıyor diyorlar. PC kapalı olduğu halde VPN olmadan Discord'a da giriş yapılamıyor Cloudflare oyunlar düşük FPS veriyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim.
GoodByeDPI Servisleri, tamamen açık kaynak kodlu bir yazılımdır, yani virüs olsaydı ben dahil kullanan binlerce insan bunu fark ederdi, sadece doğru yerden indirmen yeterli.

Burada discorda girmek diye belirtiliyor fakat, sadece discord değil yasak olan her şey için kullanabilirsin.

GoodbyeDPI Servisleri, tamamen açık kaynak kodlu bir yazılımdır, yani virüs olsaydı ben dahil kullanan binlerce insan bunu fark ederdi, sadece doğru yerden indirmen yeterli.

Burada Discord'a girmek diye belirtiliyor fakat, sadece Discord değil yasak olan her şey için kullanabilirsin.

GitHub güvenlir mi peki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı