Giresungüzeli Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #11 Peki GoodbyeDPI tek seferlik olanı her çalıştırmak istedigimde Kaspersky devre dışı olmak zorundamı yoksa 1 defaya mahsus indirirken mi kapatıyoruz.
Peki GoodbyeDPI tek seferlik olanı her çalıştırmak istedigimde Kaspersky devre dışı olmak zorundamı yoksa 1 defaya mahsus indirirken mi kapatıyoruz.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.288 Makaleler 7 Çözümler 163 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #12 @Giresungüzeli, Kaspersky'da yoksay seçeneğini kullanın. Bende Kaspersky kullanıyorum ama hiçbir sorun olmuyor.
@Giresungüzeli, Kaspersky'da yoksay seçeneğini kullanın. Bende Kaspersky kullanıyorum ama hiçbir sorun olmuyor.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.306 Çözümler 20 20 Ocak 2025 #13 Giresungüzeli dedi: Peki GoodbyeDPI tek seferlik olanı her çalıştırmak istedigimde Kaspersky devre dışı olmak zorundamı yoksa 1 defaya mahsus indirirken mi kapatıyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben Kaspersky açıkken de kullanabiliyorum tek sorun sürekli bildirim çıkıyor sağ alttan o yüzden kapatıyorum her açtığımda.Bildirimlerini de kapatabilirsin.
Giresungüzeli dedi: Peki GoodbyeDPI tek seferlik olanı her çalıştırmak istedigimde Kaspersky devre dışı olmak zorundamı yoksa 1 defaya mahsus indirirken mi kapatıyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben Kaspersky açıkken de kullanabiliyorum tek sorun sürekli bildirim çıkıyor sağ alttan o yüzden kapatıyorum her açtığımda.Bildirimlerini de kapatabilirsin.
Giresungüzeli Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #14 CMD çalıştırdım bir sıkıntı cıkmadı ama Roblox'a giremedim kritik bilgiler yüklenemedi gibi şeyler dedi CMD arkada calısıyordu.
CMD çalıştırdım bir sıkıntı cıkmadı ama Roblox'a giremedim kritik bilgiler yüklenemedi gibi şeyler dedi CMD arkada calısıyordu.