Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.027 Çözümler 32 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar GoodbyeDPI indireceğim de güvenilir mi virüs falan var mı?
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Evet guvenılır acık kaynak kodlu. Ben de kullanıyorum şu an. Fakat GoodbyeDPI turkey ındırmenız gerekebılır. Ayrıca Kaspersky Malwarebytes gıbı yazılımlar bazı bilgisayarlarda bunu engellıyor, Kaspersky Rusya'yla anlasma yaptıgı ıcın galıba.
Evet guvenılır acık kaynak kodlu. Ben de kullanıyorum şu an. Fakat GoodbyeDPI turkey ındırmenız gerekebılır. Ayrıca Kaspersky Malwarebytes gıbı yazılımlar bazı bilgisayarlarda bunu engellıyor, Kaspersky Rusya'yla anlasma yaptıgı ıcın galıba.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 491 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #3 Schwagos dedi: Arkadaşlar GoodbyeDPI indireceğim de güvenilir mi virüs falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır virüslü değildir istersen VirusTotal'den taratabilirsin.
Schwagos dedi: Arkadaşlar GoodbyeDPI indireceğim de güvenilir mi virüs falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır virüslü değildir istersen VirusTotal'den taratabilirsin.
Rika134 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 Schwagos dedi: Arkadaşlar GoodbyeDPI indireceğim de güvenilir mi virüs falan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum güvenli kanka kaldırmak istediğin zaman Görev Yöneticisi'nden bağlantıyı kesebilirsin.
Schwagos dedi: Arkadaşlar GoodbyeDPI indireceğim de güvenilir mi virüs falan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum güvenli kanka kaldırmak istediğin zaman Görev Yöneticisi'nden bağlantıyı kesebilirsin.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 Rika134 dedi: Bende kullanıyorum güvenli kanka kaldırmak istediğin zaman Görev Yöneticisi'nden bağlantıyı kesebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ekleyeyım, gorev yonetıcısınıyle ugrasmayacagım dıyorsanız, ıcınde servıce remove diye dosya var, dırek o dosyayı yonetıcı olarak baslatıp enterlersenız kaldırılır.
Rika134 dedi: Bende kullanıyorum güvenli kanka kaldırmak istediğin zaman Görev Yöneticisi'nden bağlantıyı kesebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ekleyeyım, gorev yonetıcısınıyle ugrasmayacagım dıyorsanız, ıcınde servıce remove diye dosya var, dırek o dosyayı yonetıcı olarak baslatıp enterlersenız kaldırılır.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.027 Çözümler 32 16 Şubat 2025 #6 Teşekkürler arkadaşlar.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 491 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #7 Schwagos dedi: Teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz.