lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 361 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #11 lonizzw dedi: GoodbyeDPI kurmak istiyorum, ChatGPT güvenilir dedi ama geçen biri virüs falan dedi GitHub'dan indirdiğim sürece sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yanlış yerden indirirsen mining yersin. Github'dan orjinal link ile indir.
lonizzw dedi: GoodbyeDPI kurmak istiyorum, ChatGPT güvenilir dedi ama geçen biri virüs falan dedi GitHub'dan indirdiğim sürece sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yanlış yerden indirirsen mining yersin. Github'dan orjinal link ile indir.
eriyen şeker Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #12 malwarebytes ve kaspersky virüs diyor bazı hükümetlerle anlaşmalılar o yüzden hiçbir sıkıntı yok discord kapandığından beri kullanıyorum
malwarebytes ve kaspersky virüs diyor bazı hükümetlerle anlaşmalılar o yüzden hiçbir sıkıntı yok discord kapandığından beri kullanıyorum