KelvinKlaen Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:08 #1 Merhaba, ben goodbye Turkey kullanıyorum fakat Discord, Roblox gibi platformları kullanamıyorum. ilk açınca bağlanıyor fakat bir bir şey oluyor ve DPI açık olmasına rağmen çalışmıyor, sebebini bilen varsa açıklayabilir mi?
Merhaba, ben goodbye Turkey kullanıyorum fakat Discord, Roblox gibi platformları kullanamıyorum. ilk açınca bağlanıyor fakat bir bir şey oluyor ve DPI açık olmasına rağmen çalışmıyor, sebebini bilen varsa açıklayabilir mi?
BoyarBuhan Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Pazartesi 20:10 #2 internet sağlayıcınız kim ?
KelvinKlaen Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:36 #3 BoyarBuhan dedi: internet sağlayıcınız kim ? Genişletmek için tıkla... türkcell kullanıyorum ama araştırdığım kadarıyla diğerlerinde de oluyormus bu sorun
BoyarBuhan dedi: internet sağlayıcınız kim ? Genişletmek için tıkla... türkcell kullanıyorum ama araştırdığım kadarıyla diğerlerinde de oluyormus bu sorun
BoyarBuhan Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Pazartesi 21:30 #4 KelvinKlaen dedi: türkcell kullanıyorum ama araştırdığım kadarıyla diğerlerinde de oluyormus bu sorun Genişletmek için tıkla... hangi anti virüsü kullanıyorsunuz ? ve hiç kaspersky yüklediniz mi
KelvinKlaen dedi: türkcell kullanıyorum ama araştırdığım kadarıyla diğerlerinde de oluyormus bu sorun Genişletmek için tıkla... hangi anti virüsü kullanıyorsunuz ? ve hiç kaspersky yüklediniz mi
KelvinKlaen Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:07 #5 BoyarBuhan dedi: hangi anti virüsü kullanıyorsunuz ? ve hiç kaspersky yüklediniz mi Genişletmek için tıkla... kaspersky kullandım fakat sonradan bilgisayarımı sıfırladım
BoyarBuhan dedi: hangi anti virüsü kullanıyorsunuz ? ve hiç kaspersky yüklediniz mi Genişletmek için tıkla... kaspersky kullandım fakat sonradan bilgisayarımı sıfırladım