GoodbyeDPI ile DC açılmıyor

Stalır

Decapat
Daha fazla  
GoodbyeDPI Web'de calisiyor, DC uygulamsinda calismiyor. Openservice 1600 hatasi veriyor. Nasıl çözerim?

Türk versiyonunu mu kullanıyorsun? Kullanıyorsan hangi programları çalıştırıyorsun?

Şimdi bununla ilgisi bir daha sıkıntı yaşamaman için sana bildiklerimin hepsini anlatacağım. Ne kadar bildiğini bilmiyorum o yüzden hepsini anlatacağım

Şimdi burada gördüğün gibi programlar var. Eğer arka planda çalışmasını istiyorsan "service_install_dnsredir_turkey" adlı komutu yönetici olarak çalıştırıp klavyendeki herhangi bir tuşa basacaksın. Silmek için "service_remove" adlı komutu önceki komut gibi çalıştıracaksın.
Fakat sen "arkada uygulama olarak açık kalsın beni rahatsız etmez" diyorsan "turkey_dnsredir" adlı progamı yönetici olarak çalıştıracaksın. Tamam bilmen gereken tüm şeyleri anlattım artık. Eğer hala sıkıntı yaşıyorsan artık başka birinden yardım alman lazım

Hocam bende zaten o şekilde kurdum webden girebiliyorum ama uygulamadan giriş yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…