GoodbyeDPI ile Discord açılmıyor

ireemzs

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Superonline'ya geçmeden hiçbir şey yoktu güzelce çalışıyordu ta ki düne kadar. GoodbyeDPI'yı açtığımda aktif oluyor ama Discord açılmıyor. Ayrıca bazen sitelere girdiğimde de DNS sunucusu bulunamadı gibi hatalar alıyorum. Acaba DNS ayarlarımda mı bir sıkıntı var hiç bilgisayardan anlamıyorum, yardımcı olur musunuz?

İyi akşamlar. Superonline'ya geçmeden hiçbir şey yoktu güzelce çalışıyordu ta ki düne kadar. GoodbyeDPI'yı açtığımda aktif oluyor ama Discord açılmıyor. Ayrıca bazen sitelere girdiğimde de DNS sunucusu bulunamadı gibi hatalar alıyorum. Acaba DNS ayarlarımda mı bir sıkıntı var hiç bilgisayardan anlamıyorum, yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarın ayarlarındaki ağ bağlantıları kısmındaki DNS'i otomatiğe çekip tek tek dnsredir.cmd diye biten dosyaların hepsini yönetici olarak açmayı dene birinden biri illa çalışır.

GoodByeDPI TR var, onu indir.

Son düzenleyen: Moderatör:
turkey indirip turkey_dnsredir_alternative4_superonline olanı yönetici olarak çalıştır
1752266200574.png

Maalesef böyle kalıyor, hepsini yönetici çalıştırsam da aynı şekilde oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı