A Ahmet Buğra Güneş Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:03 #1 GoodbyeDPI açtığım zaman Türkiye'de erişime engelli olan web sitelerine girebiliyorum fakat Discord açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
GoodbyeDPI açtığım zaman Türkiye'de erişime engelli olan web sitelerine girebiliyorum fakat Discord açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.899 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek Bugün 01:10 #2 Sadece Discord için kullanacaksanız alternatif splitwire turkey. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Benzer bir sorunu DNS değiştirerek çözmüştüm onu da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sadece Discord için kullanacaksanız alternatif splitwire turkey. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Benzer bir sorunu DNS değiştirerek çözmüştüm onu da deneyebilirsiniz.
KS KS A Ahmet Buğra Güneş Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:15 #3 teşekkürler Artı 0 Eksi
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:57 #4 Ahmet Buğra Güneş dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu programı indirdiğiniz de Discord çalıştı mi hocam. Artı 0 Eksi
Ahmet Buğra Güneş dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu programı indirdiğiniz de Discord çalıştı mi hocam.