A Ahmet Buğra Güneş Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2025 #1 GoodbyeDPI açtığım zaman Türkiye'de erişime engelli olan web sitelerine girebiliyorum fakat Discord açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
GoodbyeDPI açtığım zaman Türkiye'de erişime engelli olan web sitelerine girebiliyorum fakat Discord açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.074 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2025 #2 Sadece Discord için kullanacaksanız alternatif splitwire turkey. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Benzer bir sorunu DNS değiştirerek çözmüştüm onu da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sadece Discord için kullanacaksanız alternatif splitwire turkey. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Benzer bir sorunu DNS değiştirerek çözmüştüm onu da deneyebilirsiniz.
KS KS A Ahmet Buğra Güneş Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2025 #3 teşekkürler Artı 0 Eksi
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2025 #4 Ahmet Buğra Güneş dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu programı indirdiğiniz de Discord çalıştı mi hocam. Artı 0 Eksi
Ahmet Buğra Güneş dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu programı indirdiğiniz de Discord çalıştı mi hocam.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.624 Çözümler 14 23 Ekim 2025 #5 Kullandığınız internet sağlayıcı nedir? DNS deneyebilirsiniz. Aynı problemi öyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi