U umutosmn Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 GoodbyeDPI ile Discord'a giremıyorum Update faıled hatası verıyor.
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 Bu adımları uygulayıp tekrar deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu adımları uygulayıp tekrar deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U umutosmn Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 Vâreste dedi: Bu adımları uygulayıp tekrar deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı adımları uyguladım fakat yine aynı kalıyor Update faıled kısmında.
Vâreste dedi: Bu adımları uygulayıp tekrar deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı adımları uyguladım fakat yine aynı kalıyor Update faıled kısmında.
Kreof0 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 Bence gerek yok Cloudflare WARP(1.1.1.1) çok daha kullanışlı. Bende goodbyedpi kullanmaya çalıştım ancak superonlinede halen sıkıntı yaratıyor vs. vs.
Bence gerek yok Cloudflare WARP(1.1.1.1) çok daha kullanışlı. Bende goodbyedpi kullanmaya çalıştım ancak superonlinede halen sıkıntı yaratıyor vs. vs.
U umutosmn Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 Kreof0 dedi: Bence gerek yok Cloudflare WARP(1.1.1.1) çok daha kullanışlı. Bende GoodbyeDPI kullanmaya çalıştım ancak Superonline'de halen sıkıntı yaratıyor vs. vs. Genişletmek için tıkla... Cloudflare nasıl kulanılıyor güvenilir mi?
Kreof0 dedi: Bence gerek yok Cloudflare WARP(1.1.1.1) çok daha kullanışlı. Bende GoodbyeDPI kullanmaya çalıştım ancak Superonline'de halen sıkıntı yaratıyor vs. vs. Genişletmek için tıkla... Cloudflare nasıl kulanılıyor güvenilir mi?
Kreof0 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #6 umutosmn dedi: Cloudflare nasıl kulanılıyor güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... İndirip aktifleştire basıyorsunuz direkt çalışıyor hiçbir ayar bile yapmanıza gerek yok.
umutosmn dedi: Cloudflare nasıl kulanılıyor güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... İndirip aktifleştire basıyorsunuz direkt çalışıyor hiçbir ayar bile yapmanıza gerek yok.
U umutosmn Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #7 Kreof0 dedi: İndirip aktifleştire basıyorsunuz direkt çalışıyor hiçbir ayar bile yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki güvenilir mi?
Kreof0 dedi: İndirip aktifleştire basıyorsunuz direkt çalışıyor hiçbir ayar bile yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki güvenilir mi?
Kreof0 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #8 umutosmn dedi: Peki güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternet ağının yarısından fazlası cloudflare ile yönlendiriliyor zaten. Alelade bir site değil. Tamamen güvenilir.
umutosmn dedi: Peki güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternet ağının yarısından fazlası cloudflare ile yönlendiriliyor zaten. Alelade bir site değil. Tamamen güvenilir.