5 585923 Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 539 Çözümler 2 22 Temmuz 2025 #21 RelaxGO dedi: @ALio9 @YLN sizin bir fikriniz var mı goodbye hakkında. Genişletmek için tıkla... Hocam programı kaldırıp tekrar kurun. Kurarken yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. Farklı alternatifleri deneyin.
RelaxGO dedi: @ALio9 @YLN sizin bir fikriniz var mı goodbye hakkında. Genişletmek için tıkla... Hocam programı kaldırıp tekrar kurun. Kurarken yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. Farklı alternatifleri deneyin.
RelaxGO Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #22 YLN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki her şeyi service uninstaller ile GoodbyeDPI'ı silip yeniden yapın. Genişletmek için tıkla... Bu linkten yükledim zaten @YLN @VcEnox denedim serviceden değistirdim ama hala olmadı proton vpn sıldım ve virus korumsaını sıldığım halde olmadı Son düzenleme: 22 Temmuz 2025
YLN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki her şeyi service uninstaller ile GoodbyeDPI'ı silip yeniden yapın. Genişletmek için tıkla... Bu linkten yükledim zaten @YLN @VcEnox denedim serviceden değistirdim ama hala olmadı proton vpn sıldım ve virus korumsaını sıldığım halde olmadı
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 578 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #23 Bende de durum aynı giremiyorum.