quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 782 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Ocak 2025 #11 kahve21 dedi: Yukarıda yazdım zaten Türk Telekom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... En yenilerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kahve21 dedi: Yukarıda yazdım zaten Türk Telekom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... En yenilerinden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kahve21 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #12 egemebb dedi: GitHub'dan indirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet oradan indirdim.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 782 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Ocak 2025 #13 kahve21 dedi: Goodbyeturkey kullanıyorum. Roblox'un internet sayfasına giriyor. Genişletmek için tıkla... Roblox'a zaten DNS açınca internet sayfasına giriyor çözüm videosu attım bakabilirsiniz. kahve21 dedi: Evet oradan indirdim. Genişletmek için tıkla... Uğraşmak istemiyorsan planet VPN'e bakmanı öneririm güzel bir VPN.
kahve21 dedi: Goodbyeturkey kullanıyorum. Roblox'un internet sayfasına giriyor. Genişletmek için tıkla... Roblox'a zaten DNS açınca internet sayfasına giriyor çözüm videosu attım bakabilirsiniz. kahve21 dedi: Evet oradan indirdim. Genişletmek için tıkla... Uğraşmak istemiyorsan planet VPN'e bakmanı öneririm güzel bir VPN.
kahve21 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #14 quiKK dedi: Roblox'a zaten DNS açınca internet sayfasına giriyor çözüm videosu attım bakabilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsan planet VPN'e bakmanı öneririm güzel bir VPN. Genişletmek için tıkla... İzledim ve denedim yine olmadı.
quiKK dedi: Roblox'a zaten DNS açınca internet sayfasına giriyor çözüm videosu attım bakabilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsan planet VPN'e bakmanı öneririm güzel bir VPN. Genişletmek için tıkla... İzledim ve denedim yine olmadı.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 782 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Ocak 2025 #15 kahve21 dedi: İzledim ve denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Bana da olmuştu ben böyle yapmıştım kusura bakmayın daha fazlasını bilmiyorum.
kahve21 dedi: İzledim ve denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Bana da olmuştu ben böyle yapmıştım kusura bakmayın daha fazlasını bilmiyorum.
kahve21 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #16 quiKK dedi: Roblox'a zaten DNS açınca internet sayfasına giriyor çözüm videosu attım bakabilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsan planet VPN'e bakmanı öneririm güzel bir VPN. Genişletmek için tıkla... Genellikle video oyunları oynuyorum VPN açarsam ping çıkabilir quiKK dedi: Bana da olmuştu ben böyle yapmıştım kusura bakmayın daha fazlasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli değil teşekkürler desteğin için.
quiKK dedi: Roblox'a zaten DNS açınca internet sayfasına giriyor çözüm videosu attım bakabilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsan planet VPN'e bakmanı öneririm güzel bir VPN. Genişletmek için tıkla... Genellikle video oyunları oynuyorum VPN açarsam ping çıkabilir quiKK dedi: Bana da olmuştu ben böyle yapmıştım kusura bakmayın daha fazlasını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli değil teşekkürler desteğin için.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 782 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Ocak 2025 #17 kahve21 dedi: Genellikle video oyunları oynuyorum VPN açarsam ping çıkabilir. Önemli değil teşekkürler desteğin için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama Discord yerine TF3 Skype gibi programlarda kullanabilirsiniz iyi öğlenler kolay gelsin.
kahve21 dedi: Genellikle video oyunları oynuyorum VPN açarsam ping çıkabilir. Önemli değil teşekkürler desteğin için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama Discord yerine TF3 Skype gibi programlarda kullanabilirsiniz iyi öğlenler kolay gelsin.
kahve21 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #18 quiKK dedi: Rica ederim ama Discord yerine TF3 Skype gibi programlarda kullanabilirsiniz iyi öğlenler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Discord'a alıştım en iyisi o bence yine de teşekkürler.
quiKK dedi: Rica ederim ama Discord yerine TF3 Skype gibi programlarda kullanabilirsiniz iyi öğlenler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Discord'a alıştım en iyisi o bence yine de teşekkürler.
O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #19 kahve21 dedi: Merhaba, internetim Türk Telekom GoodbyeDPI ile Discord'a uygulamadan giremiyorum sadece tarayıcı üzerinden girebiliyorum. Discord "Update failed" ekranında kalıyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi? Aynı sorunu yaşıyorum şu an.
kahve21 dedi: Merhaba, internetim Türk Telekom GoodbyeDPI ile Discord'a uygulamadan giremiyorum sadece tarayıcı üzerinden girebiliyorum. Discord "Update failed" ekranında kalıyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi? Aynı sorunu yaşıyorum şu an.
kahve21 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #20 OMFA dedi: Sorunu çözebildin mi? Aynı sorunu yaşıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... çözdüm