KİNGbeast Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:00 #1 GoodbyeDPI GameLoop PUBG Mobile'den ban yedirir mi?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.595 Çözümler 27 Yer İstanbul Cuma 19:12 #2 KİNGbeast dedi: GoodbyeDPI GameLoop PUBG Mobile'den ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir şey olmaz.
KİNGbeast dedi: GoodbyeDPI GameLoop PUBG Mobile'den ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir şey olmaz.
gapcuk0 Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 103 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:19 #3 KİNGbeast dedi: GoodbyeDPI GameLoop PUBG Mobile'den ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... hayır bir sorun olmaz.
KİNGbeast dedi: GoodbyeDPI GameLoop PUBG Mobile'den ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... hayır bir sorun olmaz.
Schrader Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:21 #4 KİNGbeast dedi: GoodbyeDPI GameLoop PUBG Mobile'den ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Denedim bir şey olmadı.
KİNGbeast dedi: GoodbyeDPI GameLoop PUBG Mobile'den ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Denedim bir şey olmadı.
KİNGbeast Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:21 #5 biraz panik oldum hesapta baya emeğim var
Deonx Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus i5-13420H 512gb SSD 16gb RAM 15,6" Nvidia® GeForce Rtx™ 4050 50w 6gb Windows 11 Home B7TG7EA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cuma 20:26 #6 KİNGbeast dedi: Biraz panik oldum hesapta bayağı emeğim var Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI gerçekten güvenilir bir yazılım. Play Store'a "ücretsiz FPS arttırıcı müthiş VPN" yazıp bir VPN falan indirmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.
KİNGbeast dedi: Biraz panik oldum hesapta bayağı emeğim var Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI gerçekten güvenilir bir yazılım. Play Store'a "ücretsiz FPS arttırıcı müthiş VPN" yazıp bir VPN falan indirmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.
KİNGbeast Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:27 #7 Deonx dedi: GoodbyeDPI gerçekten güvenilir bir yazılım. Play Store'a "ücretsiz FPS arttırıcı müthiş VPN" yazıp bir VPN falan indirmediğiniz sürece sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Size güveniyorum hocam ancak emulatör hiç olmayacak şeyleri hile veya eklenti sanıyor ve ban atıyor.
Deonx dedi: GoodbyeDPI gerçekten güvenilir bir yazılım. Play Store'a "ücretsiz FPS arttırıcı müthiş VPN" yazıp bir VPN falan indirmediğiniz sürece sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Size güveniyorum hocam ancak emulatör hiç olmayacak şeyleri hile veya eklenti sanıyor ve ban atıyor.
Deonx Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus i5-13420H 512gb SSD 16gb RAM 15,6" Nvidia® GeForce Rtx™ 4050 50w 6gb Windows 11 Home B7TG7EA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cuma 20:33 #8 KİNGbeast dedi: Size güveniyorum hocam ancak emulatör hiç olmayacak şeyleri hile veya eklenti sanıyor ve ban atıyor. Genişletmek için tıkla... Madem aklınızda böyle bir şey kalacak zaten oyun içi konuşma olduğu için Discord da kullanmayacaksanız. GoodbyeDPI'ı kapatın (sevice_remove'yi yönetici olarak çalıştırın.) Sonra yine açarsınız. Hem olası riskleri azaltmış olursunuz.
KİNGbeast dedi: Size güveniyorum hocam ancak emulatör hiç olmayacak şeyleri hile veya eklenti sanıyor ve ban atıyor. Genişletmek için tıkla... Madem aklınızda böyle bir şey kalacak zaten oyun içi konuşma olduğu için Discord da kullanmayacaksanız. GoodbyeDPI'ı kapatın (sevice_remove'yi yönetici olarak çalıştırın.) Sonra yine açarsınız. Hem olası riskleri azaltmış olursunuz.