GoodbyeDPI ile oyun yükleyememek

arsenios

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle sorun GoodbyeDPI ile mi alakalı kesin olarak emin değilim ancak fikrim o yönde, konuya giriş yapayım. Discord yasaklanmasından itibaren bir arkadaşımın önerisiyle GoodbyeDPI kullanmaya başladım. Bu işlerden fazla anlamam hatta hiç anlamam sadece onun bana söylediği kadarını yapıyorum turkey_dnsredir'i yönetici olarak çalıştırıyorum. İlk başta bu işlem manuel ilerliyordu yani bilgisayar açıldığında Discord'a giriş yapmak istiyorsam kendim açmam gerekiyordu GoodbyeDPI'ı. Ancak artık otomatik olarak kendisi açılıyor neden bilmiyorum. Service_remove yapsam da DPI çalışmaya devam da ediyor. Şimdi konuya gireceğim, GoodbyeDPI kullanmaya başladığımdan beri "Steam"den 2 kez oyun indirmeyi denedim ikisinde de inmedi. Artık bununla alakalı olduğunu düşünmeye başladım. FC 25'e alt ligler modu yüklemiştim daha sonrasında güncellemelerde hata vermeye başlamıştı ben de moddan ötürüdür deyip modu silip yeniden denemiştim yine güncelleme hata vermişti. Oyunu yükleyip sildim yine inerken hata verdi. Uzun zaman sonra bugün AC Revelations indirmeye çalışıyorum yine aynı hatayı veriyor. "İçerik sunucularına erişilemiyor" hatası veriyor. Epic Games'ten oyun indirirken bu sorunu yaşamıyorum. Steam'den hiçbir oyun, güncelleme indiremez oldum. Tekrar ediyorum GoodbyeDPI otomatik olarak bilgisayarda kendisi açılıyor, service_remove'yi çalıştırmama rağmen etkisi devam ediyor yani kapanmıyor. Yardımınızı bekliyorum. Sorun GoodbyeDPI ile ilgili olmasa bile, bu sorunu çözmem lazım artık.

Hocam bende goodbyeDPI kullanıyorum böyle sorunlarla karşılaşmadım sadece Cs girerken ve ya discord kullanırken açıyorum. bu tarz olaylarla karşılaşmadım Service_remove olmadıysa. Görev yöneticisini açın ve Ad yerine bir kez tıklayıp goodbyeDPI yazın yazarken zaten önünüze çıkıcak üstüne sağ tıklayıp görevi sonlandırın diyin yada size bir kısa yol söyliyim.Ayarlardan geliştirici ayarları kısmına gelin ve ordan görevi sonlandır kısmını açın bir uygulamaya sağ tıkladığınızda görevi sonlandır kısmı çıkar ve uygulama komple kapanır. Örneğin steami kapatırsanız arka planda çalışır ama görevi sonlandır derseniz komple kapanır uygulama tekrar açılmaz

Nasıl bulacağım o dediklerinizi Windows 10 kullanıyorum görev yöneticisinde arama kısmı bulamadım kendi gözümle aradım yine goodbyedpi bulamadım. Geliştirici ayarlarında da görevi sonlandır diye bir kısım bulamadım.

Hocam bilmiyorum Görev Yöneticisi direk sisteme ait bir şey bulamamınız anormal geldi.

Yükleme sona erip %100 olup tamamlanmaya ramak kala şu iki hatayı alıyorum sürekli.

Service_remove'yi inat eder gibi 5 defa üst üste çalıştırdım. 1 saat geçti şimdi yüklemeleri yapmaya başladı. Bi daha böyle olur mu bilmiyorum. İndirebiliyoken her şeyi indiricem galiba.

Service_remove'yi inat eder gibi 5 defa üst üste çalıştırdım. 1 saat geçti şimdi yüklemeleri yapmaya başladı. Bi daha böyle olur mu bilmiyorum. İndirebiliyoken her şeyi indiricem galiba.
Siz yinede garinti açısından pcsinizdeki goodbyedpı silin hocam vüris gibi geldi bana

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben bu videoya bakarak indirmiştim. Virüs ihtimali varsa sileyim tabii ki. Yalnız nasıl sileceğim? Service_remove yapmama rağmen hala aktif olan bir şey bu sonuçta. Bu arada alakası olabilir mi bilmiyorum ama interneti bilgisayar internet hız arttırıcı mini modeminden (bunun gibi bir şey tam bilmiyorum) alıyorum. Kablolu şekilde bilgisayara veriyor, tplinkrepeater sitesi üzerinden ayarlıyorum vs. Dpi'ı nasıl tamamen kaldırabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…