Arkadaşlar öncelikle sorun GoodbyeDPI ile mi alakalı kesin olarak emin değilim ancak fikrim o yönde, konuya giriş yapayım. Discord yasaklanmasından itibaren bir arkadaşımın önerisiyle GoodbyeDPI kullanmaya başladım. Bu işlerden fazla anlamam hatta hiç anlamam sadece onun bana söylediği kadarını yapıyorum turkey_dnsredir'i yönetici olarak çalıştırıyorum. İlk başta bu işlem manuel ilerliyordu yani bilgisayar açıldığında Discord'a giriş yapmak istiyorsam kendim açmam gerekiyordu GoodbyeDPI'ı. Ancak artık otomatik olarak kendisi açılıyor neden bilmiyorum. Service_remove yapsam da DPI çalışmaya devam da ediyor. Şimdi konuya gireceğim, GoodbyeDPI kullanmaya başladığımdan beri "Steam"den 2 kez oyun indirmeyi denedim ikisinde de inmedi. Artık bununla alakalı olduğunu düşünmeye başladım. FC 25'e alt ligler modu yüklemiştim daha sonrasında güncellemelerde hata vermeye başlamıştı ben de moddan ötürüdür deyip modu silip yeniden denemiştim yine güncelleme hata vermişti. Oyunu yükleyip sildim yine inerken hata verdi. Uzun zaman sonra bugün AC Revelations indirmeye çalışıyorum yine aynı hatayı veriyor. "İçerik sunucularına erişilemiyor" hatası veriyor. Epic Games'ten oyun indirirken bu sorunu yaşamıyorum. Steam'den hiçbir oyun, güncelleme indiremez oldum. Tekrar ediyorum GoodbyeDPI otomatik olarak bilgisayarda kendisi açılıyor, service_remove'yi çalıştırmama rağmen etkisi devam ediyor yani kapanmıyor. Yardımınızı bekliyorum. Sorun GoodbyeDPI ile ilgili olmasa bile, bu sorunu çözmem lazım artık.