N nexy01 Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #1 GoodbyeDPI açıkken Discord'a sorunsuz girebiliyorum ama Roblox'u açtığımda "Error info: HTTPError: SSLConnectFail" hatasını alıyorum çözümünü bilen var mı?
GoodbyeDPI açıkken Discord'a sorunsuz girebiliyorum ama Roblox'u açtığımda "Error info: HTTPError: SSLConnectFail" hatasını alıyorum çözümünü bilen var mı?
BerkerLoki Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #2 bknz : Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) Artı 0 Eksi
KS KS N nexy01 Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #3 BerkerLoki dedi: Bknz: Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı Artı 0 Eksi
BerkerLoki dedi: Bknz: Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı
thepiscis Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Ryzen 5 5600x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2024 #4 nexy01 dedi: Denedim maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış CMD'yi çalıştırmış olabilirsiniz bende oldu. BerkerLoki dedi: Bknz: Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum hocam ben pek fazla girmiyorum arada kafa dağıtmak için giriyorum ama çevremde çok oynayan var orada paylaşacağım. Artı 0 Eksi
nexy01 dedi: Denedim maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış CMD'yi çalıştırmış olabilirsiniz bende oldu. BerkerLoki dedi: Bknz: Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum hocam ben pek fazla girmiyorum arada kafa dağıtmak için giriyorum ama çevremde çok oynayan var orada paylaşacağım.