Dxeal Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 GoodbyeDPI olmasına rağmen Roblox açılmıyor, hata veriyor. Ama Discord gibi diğer kapalı uygulamaları kullanabiliyorum. Eki Görüntüle 2414172 Dosya Ekleri 1738448936074.png 24,1 KB · Görüntüleme: 202 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
GoodbyeDPI olmasına rağmen Roblox açılmıyor, hata veriyor. Ama Discord gibi diğer kapalı uygulamaları kullanabiliyorum. Eki Görüntüle 2414172
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.111 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Dxeal dedi: GoodbyeDPI olmasına rağmen Roblox açılmıyor, hata veriyor. Ama Discord gibi diğer kapalı uygulamaları kullanabiliyorum. Eki Görüntüle 2414172 Genişletmek için tıkla... Player çalışmıyorsa tarayıcıdan deneyin olmazsa kapat aç yapın. Artı 0 Eksi
Dxeal dedi: GoodbyeDPI olmasına rağmen Roblox açılmıyor, hata veriyor. Ama Discord gibi diğer kapalı uygulamaları kullanabiliyorum. Eki Görüntüle 2414172 Genişletmek için tıkla... Player çalışmıyorsa tarayıcıdan deneyin olmazsa kapat aç yapın.
Phoerenix Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #3 Aynı sorunu bende yaşıyorum,çözen varsa söyleyebilir mi? Artı 0 Eksi
NoCubeTV Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Şubat 2025 #4 Phoerenix dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum,çözen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... hocam çözüm buldunuz mu? Artı 0 Eksi
Phoerenix dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum,çözen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... hocam çözüm buldunuz mu?
Phoerenix Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #5 NoCubeTV dedi: hocam çözüm buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam,aynı sorunu sizde mi yaşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
NoCubeTV dedi: hocam çözüm buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam,aynı sorunu sizde mi yaşıyorsunuz?
NoCubeTV Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Şubat 2025 #6 Phoerenix dedi: Hayır hocam,aynı sorunu sizde mi yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Warp deneyecegim sanirim ama oda çok yavaş 3 gün önce calisiyordu sanirim roblox birşeyler yapmış Artı 0 Eksi
Phoerenix dedi: Hayır hocam,aynı sorunu sizde mi yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Warp deneyecegim sanirim ama oda çok yavaş 3 gün önce calisiyordu sanirim roblox birşeyler yapmış
Phoerenix Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #7 NoCubeTV dedi: Evet. WARP deneyecegim sanirim ama oda çok yavaş 3 gün önce calisiyordu sanirim Roblox bir şeyler yapmış. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm, PlanetVPN diye bir şey indirdim çalıştı. İnterneti o kadar yavaşlatmıyor eğer Ethernet kullanıyorsanız. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
NoCubeTV dedi: Evet. WARP deneyecegim sanirim ama oda çok yavaş 3 gün önce calisiyordu sanirim Roblox bir şeyler yapmış. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm, PlanetVPN diye bir şey indirdim çalıştı. İnterneti o kadar yavaşlatmıyor eğer Ethernet kullanıyorsanız.
Bachira0 Picopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #8 Phoerenix dedi: Hocam sorunu çözdüm, planetvpn diye bir şey indirdim çalıştı. İnterneti o kadar yavaşlatmıyor eğer Ethernet kullanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Service_remove dosyasını yönetici olarak açın ve daha sonra s Service_install_dnsredir_turkey dosyasını açın "Service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline" gibi alternative yazan dosyalaradan kurulum yaptığınızdan dolayı olur. Artı 0 Eksi
Phoerenix dedi: Hocam sorunu çözdüm, planetvpn diye bir şey indirdim çalıştı. İnterneti o kadar yavaşlatmıyor eğer Ethernet kullanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Service_remove dosyasını yönetici olarak açın ve daha sonra s Service_install_dnsredir_turkey dosyasını açın "Service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline" gibi alternative yazan dosyalaradan kurulum yaptığınızdan dolayı olur.