Çözüldü GoodbyeDPI ile Roblox'a girilemiyor

• Konuyu başlatan NierWP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.845
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NierWP

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: İnno3D İchill 4X RTX 3080 10GB | Ryzen 5 5600 | Gigabyte Aorus Elite B550M | Corsair Vengeance 8x4 32GB 3200MHz | Cougar Poseidon Elite 360MM | Samsung 970 EVO 500GB M2 | Zoko King White | 1TB HDD
Ekipman: Logitech Superlight x Beyaz Wireless | Darmoshark Top75 Wireless Beyaz | Razer Barracuda X Beyaz Wireless | Asus Rog Carnyx Mikrofon Beyaz
Samsung G4 240HZ 27''
Merhaba, Superonline kullanıcısıyım ve GoodbyeDPI'ın içindeki Superonline dosyasını ek olarak çalıştırıyorum. Ancak herhangi bir şekilde Roblox açılmıyor ve giriş sağlayamıyorum. Hata olarak da SSL connection fail hatası veriyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
GoodbyeDPI içinde birkaç tane CMD dosyası olacak. Bunlardan birinde değer değişikliği yapmanız gerekiyor. Fakat hangi kaynaktan indirdiniz ona göre bakmamız lazım.

Açıkçası kaynağı hiç hatırlamıyorum ancak baştan indirebilirim. Link vs varsa atabilirseniz indireyim direkt.

Merhaba, Superonline kullanıcısıyım ve GoodbyeDPI'ın içindeki Superonline dosyasını ek olarak çalıştırıyorum. Ancak herhangi bir şekilde Roblox açılmıyor ve giriş sağlayamıyorum. Hata olarak da SSL connection fail hatası veriyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

GoodbyeDPI çalışırken ek olarak WARP çalıştırarak sorunu çözdüm. Teşekkürler.
GoodbyeDPI içinde birkaç tane CMD dosyası olacak. Bunlardan birinde değer değişikliği yapmanız gerekiyor. Fakat hangi kaynaktan indirdiniz ona göre bakmamız lazım.

Açıkçası kaynağı hiç hatırlamıyorum ancak baştan indirebilirim. Link vs varsa atabilirseniz indireyim direkt.

GoodbyeDPI çalışırken ek olarak WARP çalıştırarak sorunu çözdüm. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı