Kakashirr Femtopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Tarayıcıdan GoodbyeDPI ile Discord'a girdiğimde açılıyor ama uygulama olarak kullanamıyorum.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 15 Aralık 2024 #2 Kakashirr dedi: Tarayıcıdan GoodbyeDPI ile Discord'a girdiğimde açılıyor ama uygulama olarak kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam özel olarak yardım edeyim isterseniz? Birden fazla kişiye ekibime vs. kurma konusunda yardımcı oldum. @Kakashirr Son düzenleme: 15 Aralık 2024
Kakashirr dedi: Tarayıcıdan GoodbyeDPI ile Discord'a girdiğimde açılıyor ama uygulama olarak kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam özel olarak yardım edeyim isterseniz? Birden fazla kişiye ekibime vs. kurma konusunda yardımcı oldum. @Kakashirr
Kakashirr Femtopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 cLaww dedi: Hocam özel olarak yardım edeyim isterseniz? Birden fazla kişiye ekibime vs. kurma konusunda yardımcı oldum. @Kakashirr Genişletmek için tıkla... Olur valla nasıl bir hata onuda anlayamadım. Chromedan açabiliyorum ancak uygulama olarak açamıyorum.
cLaww dedi: Hocam özel olarak yardım edeyim isterseniz? Birden fazla kişiye ekibime vs. kurma konusunda yardımcı oldum. @Kakashirr Genişletmek için tıkla... Olur valla nasıl bir hata onuda anlayamadım. Chromedan açabiliyorum ancak uygulama olarak açamıyorum.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 15 Aralık 2024 #4 Kakashirr dedi: Olur vallahi nasıl bir hata onu da anlayamadım. Chrome'dan açabiliyorum ancak uygulama olarak açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, claw00001 ekleyin Discord'dan yardımcı olayım.
Kakashirr dedi: Olur vallahi nasıl bir hata onu da anlayamadım. Chrome'dan açabiliyorum ancak uygulama olarak açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, claw00001 ekleyin Discord'dan yardımcı olayım.