Ege Tekin Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 GoodbyeDPI interneti ve sistemi yavaşlatır mı?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.994 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2023 #2 Bir kaç ay önce bunun testini yapmıştım, hiç bir işe yaramamıştı. GoodbyePDI 'ın kendisi çalışıyor mu?
Bir kaç ay önce bunun testini yapmıştım, hiç bir işe yaramamıştı. GoodbyePDI 'ın kendisi çalışıyor mu?
Ege Tekin Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 Murat Can Şimşek dedi: Birkaç ay önce bunun testini yapmıştım, hiçbir işe yaramamıştı. Goodbyepdı'ın kendisi çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat FPS'te bir düşüş yaşar mıyım onu merak ediyorum.
Murat Can Şimşek dedi: Birkaç ay önce bunun testini yapmıştım, hiçbir işe yaramamıştı. Goodbyepdı'ın kendisi çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat FPS'te bir düşüş yaşar mıyım onu merak ediyorum.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.994 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2023 #4 Ege Tekin dedi: Çalışıyor fakat FPS'te bir düşüş yaşar mıyım onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, yaşamazsınız. GoodByeDPI FPS'i düşüren bir etken barındırmıyor.
Ege Tekin dedi: Çalışıyor fakat FPS'te bir düşüş yaşar mıyım onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, yaşamazsınız. GoodByeDPI FPS'i düşüren bir etken barındırmıyor.
Ege Tekin Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 Tamamdır teşekkürler.