Eymnto Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Evet arkadaşlar, bu GoodbyeDPI denen illet yasaklı sitelere girebiliyor bu bizim ipmizi saklıyor mu?
bas debriyaja Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 Hayır, saklamaz.
fatihnurullah Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 bas debriyaja dedi: Hayır, saklamaz. Genişletmek için tıkla... Ben bunu YT da birimde görmüştüm ama ise yaramadı DC girmek için ekstra VPN açmak istemedigimdem
bas debriyaja dedi: Hayır, saklamaz. Genişletmek için tıkla... Ben bunu YT da birimde görmüştüm ama ise yaramadı DC girmek için ekstra VPN açmak istemedigimdem
bas debriyaja Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #4 fatihnurullah dedi: Ben bunu YT da birimde görmüştüm ama ise yaramadı DC girmek için ekstra VPN açmak istemedigimdem Genişletmek için tıkla... Superonline mı kullanıyorsunuz? "2_any_country_dns_redir.cmd" dosyasını yönetici olarak açtınız mı?
fatihnurullah dedi: Ben bunu YT da birimde görmüştüm ama ise yaramadı DC girmek için ekstra VPN açmak istemedigimdem Genişletmek için tıkla... Superonline mı kullanıyorsunuz? "2_any_country_dns_redir.cmd" dosyasını yönetici olarak açtınız mı?
fatihnurullah Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #5 bas debriyaja dedi: Superonline mı kullanıyorsunuz? "2_any_country_dns_redir.cmd" dosyasını yönetici olarak açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom kullanıyorum
bas debriyaja dedi: Superonline mı kullanıyorsunuz? "2_any_country_dns_redir.cmd" dosyasını yönetici olarak açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom kullanıyorum