Çözüldü GoodbyeDPI kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zlax0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, yaklaşık 3-4 gün önce Kaspersky yüklemiştim o günden sonra GoodbyeDPI çalışmamaya başladı. Artık canıma tak etti. Giriş yapamıyorum. Kaspersky'ın bütün dosyalarını kaldırdım hala daha açılmıyor. Açıldıktan sonra 2-3 dk bekleyip kapanıyor. Bütün dosyalarını silip yeniden kurmayı denedim kaç defa ama nafile, çözümünü bulamadım. Açıldığında görünen halini bıraktım.

Ekran görüntüsü 2025-07-26 144516.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, yaklaşık 3-4 gün önce Kaspersky yüklemiştim o günden sonra GoodbyeDPI çalışmamaya başladı. Artık canıma tak etti. Giriş yapamıyorum. Kaspersky'ın bütün dosyalarını kaldırdım hala daha açılmıyor. Açıldıktan sonra 2-3 dk bekleyip kapanıyor. Bütün dosyalarını silip yeniden kurmayı denedim kaç defa ama nafile, çözümünü bulamadım. Açıldığında görünen halini bıraktım.

Eki Görüntüle 2543081

Sevice_install_dnsredir_turkey açınca sen kapatsan bile arka planda hep çalışıyor diye biliyorum onu bir deneyin ben onu kullanıyorum.

Sevice_install_dnsredir_turkey açınca sen kapatsan bile arka planda hep çalışıyor diye biliyorum onu bir deneyin ben onu kullanıyorum.
hocam o da işe yaramıyor

service_remove dosyasini ve ag ayarlarini sifirlamayi denedin mi?
ag ayarlarını nereden sıfırlayacağız hocam benim bu konularda bilgim yok da

hocam o da işe yaramıyor

ag ayarlarını nereden sıfırlayacağız hocam benim bu konularda bilgim yok da
tamamdır hallettim service remove dosyasını açınmca halloldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı