Kerpeten Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 GoodbyeDPI açıkken Kaspesky korumasını aktive edince internet gidiyor? Aynı şekilde malwerebytes kullanıyorum onda da aynı durum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
GoodbyeDPI açıkken Kaspesky korumasını aktive edince internet gidiyor? Aynı şekilde malwerebytes kullanıyorum onda da aynı durum.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 Kerpeten dedi: GoodbyeDPI açıkken kaspesky korumasını aktive edince internet gidiyor? Aynı şekilde malwerebytes kullanıyorum onda da aynı durum. Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi nedenle GoodbyeDPI kullanıyorsunuz?
Kerpeten dedi: GoodbyeDPI açıkken kaspesky korumasını aktive edince internet gidiyor? Aynı şekilde malwerebytes kullanıyorum onda da aynı durum. Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi nedenle GoodbyeDPI kullanıyorsunuz?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.095 Çözümler 50 8 Şubat 2025 #3 False-positive olarak algılanıyor, ya anti-virüsü kapatmanız ya da uygulamayı yoksay yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde muhtemelen kullanamayacaksınız.
False-positive olarak algılanıyor, ya anti-virüsü kapatmanız ya da uygulamayı yoksay yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde muhtemelen kullanamayacaksınız.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.795 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 8 Şubat 2025 #4 DarkMen dedi: False-positive olarak algılanıyor, ya anti-virüsü kapatmanız ya da uygulamayı yoksay yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde muhtemelen kullanamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yoksay'da calismamakta. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Yazi yayinlandi.
DarkMen dedi: False-positive olarak algılanıyor, ya anti-virüsü kapatmanız ya da uygulamayı yoksay yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde muhtemelen kullanamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yoksay'da calismamakta. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Yazi yayinlandi.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.095 Çözümler 50 8 Şubat 2025 #5 Dediğiniz gibi, zaten rapor yayınlanmış ve gereken yazılmış.