GoodbyeDPI kullanarak Kick'te yayın açılabilir mi?

fallen spartan

Picopat
Daha fazla  
Dostlar, selamlar. Yayınlara devam edemiyorum, bu yöntem ile açabilir miyim? Kick'te güncel olarak yayın açan yayıncılar nasıl yapıyor, bilen var mı?

Son düzenleme:
Dostlar, selamlar. Yayınlara bu yöntem ile devam edemiyorum, açabilir miyim? Kick'te güncel olarak yayın açan yayıncılar nasıl yapıyor, bilen var mı?

Sabit ipleri yok bazıları ek para vererek bu erişim yasağından etkilenmiyorsun. Ya da bazıları direkt hiç erişim engeli yedirtmiyor benim pek ünlü olmayan internet saglayicimda aynı şekilde hiç etkilenmiyorum.

Zapret kullanarak deneyin hocam. Kurulum konusunda sorun yaşarsanız yardımcı olabilirim, fakat bunun da bir çözüm olup olmayacağından emin değilim. İşe yaramayabilir ve vaktinizi harcadığınızla kalabilirsiniz.

Ben her zaman kullanıyorum GoodbyeDPI ve sizin bu konunuzu görüp girmeyi denedim gayet de normal bir şekilde kullanabiliyorum GoodbyeDPI ile.
Ben her zaman kullanıyorum GoodbyeDPI ve sizin bu konunuzu görüp girmeyi denedim gayet de normal bir şekilde kullanabiliyorum GoodbyeDPI ile.

Hocam yayın açabilir miyim onu bilmiyorum. İzleme konusunda zaten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Hocam yayın açabilir miyim ondan emin değilim yoksa izleme konusunda zaten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Zapret kullanarak deneyin hocam. Kurulum konusunda sorun yaşarsanız yardımcı olabilirim, fakat bunun da bir çözüm olup olmayacağından emin değilim. İşe yaramayabilir ve vaktinizi harcadığınızla kalabilirsiniz.
İnanılmaz can sıkıcı bir olay, düştüğümüz durumlara bak. Canı sıkılan bir şeyleri engelleyebiliyor. İşin tezatlığı da bu gün yeni bir oyun çıktı bayadır beklediğim onu oynayacaktık yayında. Nasip değilmiş..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı