Çözüldü GoodbyeDPI kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enesbirnumara

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden GoodbyeDPI'yı sorunsuzca kullanıyordum. Şimdi açıp DC'ye girmeye çalışıyorum açılmıyor. Technopat Sosyal'e bile giremedim sanki direkt engelliyor interneti açınca neden oluyor olabilir internet servisinden mi yoksa başka bir şey mi anlamadım. Sildim tekrar yükledim gene düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir güvenlik yazılımı, antivirüs vs yükledi iseniz ondan kaynaklanabilir.

Herhangi bir güvenlik yazılımı, antivirüs vs yükledi iseniz ondan kaynaklanabilir.

Avast var ama o bayağıdır ver şu an sanırım internette bir sorun var bilgisayar üzerinden Twitter'e falan giremiyorum ama YouTube'a giriyorum çok ilginç.

Avast var ama o bayağıdır ver şu an sanırım internette bir sorun var bilgisayar üzerinden Twitter'e falan giremiyorum ama YouTube'a giriyorum çok ilginç.
DPI açıkken mi?
Peki kapalı iken durum ne?
Tersi durumda da aynı şekilde mi?

DPI açıkken mi?
Peki kapalı iken durum ne?
Tersi durumda da aynı şekilde mi?

Tamamdır modemi birkaç kez resetleyip birkaç ayar yaptım şu anda düzeldi. DPI kapalıyken de sorun vardı büyük ihtimal internette bir sorun vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…