xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.837 Çözümler 25 Bugün 18:40 #11 Lahmacun60 dedi: Millenicom sanırım ama Türk Telekom diye de geçiyor. Turkey_dnsredir. CMD gibi bir şeyi denedim bir de service_install_dnsredir_turkey. CMD denedim. Genişletmek için tıkla... Service olanı kaldırabilirsiniz. turkey_dnsredir_alternative_1.cmd urkey_dnsredir_alternative_2.cmd Bunları deneyebilir misin?
Lahmacun60 dedi: Millenicom sanırım ama Türk Telekom diye de geçiyor. Turkey_dnsredir. CMD gibi bir şeyi denedim bir de service_install_dnsredir_turkey. CMD denedim. Genişletmek için tıkla... Service olanı kaldırabilirsiniz. turkey_dnsredir_alternative_1.cmd urkey_dnsredir_alternative_2.cmd Bunları deneyebilir misin?
Lahmacun60 Centipat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X Asus EX-B650M-V7 Palit RTX4070 SUPER Jetstream OC TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 6000Mhz Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s FSP CMT318 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 Rainbow 4x120mm MidTower AIGO AI 360mm RGB Siyah Sıvı Soğutma Cinsiyet Erkek Bugün 18:43 #12 xquerzy dedi: Service olanı kaldırabilirsiniz. turkey_dnsredir_alternative_1.cmd urkey_dnsredir_alternative_2.cmd Bunları deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Sonuç aynı video atayım mı belki bir hatam vardır. xquerzy dedi: Service olanı kaldırabilirsiniz. turkey_dnsredir_alternative_1.cmd urkey_dnsredir_alternative_2.cmd Bunları deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir kaç kere denedim oldu başta niye olmadı acaba sağ olun yine de.
xquerzy dedi: Service olanı kaldırabilirsiniz. turkey_dnsredir_alternative_1.cmd urkey_dnsredir_alternative_2.cmd Bunları deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Sonuç aynı video atayım mı belki bir hatam vardır. xquerzy dedi: Service olanı kaldırabilirsiniz. turkey_dnsredir_alternative_1.cmd urkey_dnsredir_alternative_2.cmd Bunları deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir kaç kere denedim oldu başta niye olmadı acaba sağ olun yine de.