GoodbyeDPI kullanmak interneti yavaşlatıyor

Sidardicle

Decapat
Daha fazla  
Kolay gelsin arkadaşlar ilk başta bilgisayarımda sorun olduğunu düşünmüştüm. Çünkü 1000 Mbps internetim olmasına rağmen Steam'dan bir şey indirdiğim zaman kilobayt alıyordu. Oyunlara geç giriyordu sonra DPI kapattım ve bütün sorunlar düzeldi. Bir bilginiz var mıdır? Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Kolay gelsin arkadaşlar ilk başta bilgisayarımda sorun olduğunu düşünmüştüm. Çünkü 1000 Mbps internetim olmasına rağmen Steam'dan bir şey indirdiğim zaman kilobayt alıyordu. Oyunlara geç giriyordu sonra DPI kapattım ve bütün sorunlar düzeldi. Bir bilginiz var mıdır? Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Bugün genel bir sorun vardı sanırım bende ve arkadaşlarımdada bugün epey bir paket kaybı oluştu ama şu an düzeldi sanırsam.

WARP özelliği nedir nasıl kapatılır? Biraz daha detay verebilme şansın var mı sorun olmazsa?
Uygulamayı indirince bildirimler kısmında minik bir menü çıkacak. Oldukça basit. DPI veya VPN kullanırken başka bir sunucuya bağlanır, o sunucudan veri çeker. VPN dediğimiz olay mantıken WARP ile aralarında bir fark yoktur. 1.1.1.1 kullanırken WARP'ı kapatmazsan uzaktaki bir sunucuya bağlanacaktır ve haliyle internet yavaşlayacak. Ama WARP özelliğini kapatırsan kullandığın internet IP'si birnevi yabancı taklidi yaparak direkt kendine veri çekecek. WARP dediğin şeye aracı da denebilir, WARP'ı kapatarak kendin aracı oluyosun ve kendi işini daha hızlı hallediyosun.

Yani ben de çok anlamadım ama WARP yavaşlatıyor. O yüzden 1.1.1.1'i indir, WARP özelliğini kapat ve kullanmaya başla.

Size katılıyorum, GoodbyeDPI interneti yavaşlatıyor. Splitwire indirip Zapret kullanabilirsiniz.

Uygulamayı indirince bildirimler kısmında minik bir menü çıkacak. Oldukça basit. DPI veya VPN kullanırken başka bir sunucuya bağlanır, o sunucudan veri çeker. VPN dediğimiz olay mantıken WARP ile aralarında bir fark yoktur. 1.1.1.1 kullanırken WARP'ı kapatmazsan uzaktaki bir sunucuya bağlanacaktır ve haliyle internet yavaşlayacak. Ama WARP özelliğini kapatırsan kullandığın internet IP'si bir nevi yabancı taklidi yaparak direkt kendine veri çekecek. WARP dediğin şeye aracı da denebilir, WARP'ı kapatarak kendin aracı oluyosun ve kendi işini daha hızlı hallediyosun.

Yani ben de çok anlamadım ama WARP yavaşlatıyor. O yüzden 1.1.1.1'i indir, WARP özelliğini kapat ve kullanmaya başla.

Arkadaş GoodbyeDPI diyor siz WARP diyorsunuz. Yanlış anladınız sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı