Çözüldü GoodbyeDPI nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Sitesi falan var mı? Bulamadım ben.

Ben bunu yaptım şimdi bilgisayarı yeniden mi başlatmam gerekiyor?

EXE açmanıza gerek yok hocam turkey_dnsredir ve diğer alternatifleri deneyebilrisiniz direkt service olarak kurmak istiyorsanız service yazanları seçin.

Şimdi öyle yaptım PC'yi yeniden mi başlatmam gerekiyor? Eğer öyleyse de Discord'u kendi sitesinden indirebiliyoır muyum?

Şimdi öyle yaptım PC'yi yeniden mi başlatmam gerekiyor? Eğer öyleyse de Discord'u kendi sitesinden indirebiliyoır muyum?

Yeniden başlatmanıza pek de gerek yok ama DNS adresinizi 1.1.1.1 ve diğer DNS adresinizi 1.0.0.1 yapmanız gerekiyor Denetim Masası'ndan ağ ve internet kısmına girip ağ ve paylaşım merkezi kısmına girin oradan bağdaştırıcı ayarlarını değiştire gelip Wi-Fi nizi seçin ve oradan internet protokölü IP V4 kısmına 2 kez tıklayıp aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı seçin ve oraya verdiğim DNS adresini girin daha sonra isteğe bağlı şekilde yeniden başlatabilirsiniz service olarak kurduysanız sürekli olarak çalışacaktır fakat DNS redir olarak açtıysanız sadece VPN açmış gibi düşünün kapattığınız anda gider.

Son düzenleme:

İndirdiğinde turkey_dnsredir dosyasını açıp Discord'a girmen yeterli olur ancak arkada bir antivirüsün açık olmadığına dikkat et (Kaspersky vb.) GoodbyeDPI dosyasını tehdit olarak algılabiliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı