GoodbyeDPI nasıl kurulmalı?

Efe435

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel core i5-12500 h ram 16gb ekran kartı rtx 3050 ti laptop acer nitro 5
Meslek
öğrenci
İnternette bir sürü GoodbyeDPI kuran insanlar var fakat hepsi farklı yollardan yapıyorlar ve bende bir yanlış yaparsam diye korkuyorum nasıl kurulmalı bu GoodbyeDPI?(düzeltme Roblox ve Discord için kullanacağım)

Bu konudaki adımları uygulayın.

Hocam ben Türkiye versiyona çok güvenmiyorum orijinal haliyle bir yolu var mı?

Hocam ben Türkiye versiyona çok güvenmiyorum orijinal haliyle bir yolu var mı?
Türkiye versiyonunu kullanmanız daha iyi olacaktır. Ülkemizdeki internet servislerine göre biraz eklenmiş hali. Neden güvenmiyorsunuz ayrıca? Herkes kullanıyor. Bir sıkıntı olmaz.

bunu indirirsen kurulum yapmana gerek yok. İndirdiğin dosyayı rardan çıkartıp. "turkey_dnsredir.cmd" isimli dosyayı bir kez yönetici olarak çalıştırıp aşağıya atıyorsun ben şahsen böyle kullanıyorum.

Hocam ilk olarak bu siteye giriyorsunuz:

Oradan bunu indiriyorsunuz.
İndirdikten sonra.

Buraya çıkartıyorsunuz sonra bunun içine bir dosya daha atıcağız.
Bu sefer bu siteye gidin ve.

Bunu indirin virus yok bu arada kontrol ettim.
Bunu da ayıklıyorsunuz sonra ayıkladığınız dosyaları ilk indirdiğimiz klasöre atıyoruz.

Açıp bunları çalışana kadar deneyin sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırın.
Sonra CMD açılınca herhangi bir tuşa basın ondan sonra Roblox'a girmeyi deneyin iyi akşamlar.

Dosya Ekleri

• 1739297428888.png
    30,1 KB · Görüntüleme: 157
Türkiye versiyonunu kullanmanız daha iyi olacaktır. Ülkemizdeki internet servislerine göre biraz eklenmiş hali. Neden güvenmiyorsunuz ayrıca? Herkes kullanıyor. Bir sıkıntı olmaz.

Hocam biraz şüpheli geliyor bana nedense hiç taratmadım ama şüpheleniyorum.

Sağlayıcına bağlı biraz da ben orijinalini kullanıyorum. Vodafone'da direkt kullanabiliyorum Türk Telekom'da ise bağlantıdaki konudaki çözüm mesajındaki adımları uygulayıp çalıştırınca çalıştı bende.

Ben Turkcell kullanıyorumda bir sorun çıkar mı?

Hocam biraz şüpheli geliyor bana nedense hiç taratmadım ama şüpheleniyorum.
Güvenilirdir, diğer arkadaşların paylaştığı da benim attığım konudaki kişinin yaptığı dosyalar zaten. Her türlü Türkiye için ek dosya atmak zorundasınız. İndirin geçin bir problem olmaz.

Ek olarak çalışmazsa @Nemai hocamın attığı konudaki çözümü ve 1.1.1.1 DNS ayarını girerek deneyebilirsin. Ama öncelikle attığım rehbere bakıp indir ve çalıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…