Bu konudaki adımları uygulayın.Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...www.technopat.net
Türkiye versiyonunu kullanmanız daha iyi olacaktır. Ülkemizdeki internet servislerine göre biraz eklenmiş hali. Neden güvenmiyorsunuz ayrıca? Herkes kullanıyor. Bir sıkıntı olmaz.Hocam ben Türkiye versiyona çok güvenmiyorum orijinal haliyle bir yolu var mı?
Türkiye versiyonunu kullanmanız daha iyi olacaktır. Ülkemizdeki internet servislerine göre biraz eklenmiş hali. Neden güvenmiyorsunuz ayrıca? Herkes kullanıyor. Bir sıkıntı olmaz.
Sağlayıcına bağlı biraz da ben orijinalini kullanıyorum. Vodafone'da direkt kullanabiliyorum Türk Telekom'da ise bağlantıdaki konudaki çözüm mesajındaki adımları uygulayıp çalıştırınca çalıştı bende.
Çözüldü: GoodbyeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor
Bugün Türk Telekom bağlattım evime, Discord'a 0 ms ile girmek için GoodbyeDPI kullanmak istedim ancak 2_any_country_dnsredir dosyasını açtığımda hiçbir yere erişim sağlayamıyorum. Ne Discord ne Google ne da başka bir uygulama. Bu nasıl çözebilirim acaba? Tüm ISS'leri kıran bir video var denedim...www.technopat.net
Güvenilirdir, diğer arkadaşların paylaştığı da benim attığım konudaki kişinin yaptığı dosyalar zaten. Her türlü Türkiye için ek dosya atmak zorundasınız. İndirin geçin bir problem olmaz.Hocam biraz şüpheli geliyor bana nedense hiç taratmadım ama şüpheleniyorum.