Videoları izledim hiçbir halt anlamadım, GitHub'dan indirdim zipten çıkardım şimdi hangi dosyaya neye tıklayacağım? X64-based PC var bende, Windows 11. detaylı bilgi için sistem bilgileri: (sansürlenen alan pek önemli değil: 3)
Videoları izledim hiçbir halt anlamadım, GitHub'dan indirdim zipten çıkardım şimdi hangi dosyaya neye tıklayacağım? X64-based PC var bende, Windows 11. detaylı bilgi için sistem bilgileri: (sansürlenen alan pek önemli değil: 3)
PC açıldığında GoodbyeDPI de açılsın diyorsan: service_install_dnsredir_turkey_alternative4_superonline.cmd
Hayır ben kendim sürekli açmak istiyorum diyorsan:
turkey_dnsredir_alternative4_superonline
Dediğiniz şey başlangıçta otomatik açılması olayı mı?
Onu yapacaksanız
service_install_dnsredir_turkey.cmd olan yani baştaki dosyayı sağ tıklayarak yönetici çalıştırın.
Sonra enter yapmanı soracak enter'a bas.
Ve Sistem başladığında otomatik GoodbyeDPI çalışacak ve çalıştırmana gerek kalmayacak otomatik erişim engeli kalkması lazım.
Dediğiniz şey başlangıçta otomatik açılması olayı mı?
Onu yapacaksanız
service_install_dnsredir_turkey.cmd olan yani baştaki dosyayı sağ tıklayarak yönetici çalıştırın.
Sonra enter yapmanı soracak enter'a bas.
Ve Sistem başladığında otomatik GoodbyeDPI çalışacak ve çalıştırmana gerek kalmayacak otomatik erişim engeli kalkması lazım.
Bir çok güvenli DNS var Quad 9 google dns vesaire, bunları direkt yazabilirsiniz internet sağlayıcınız hangisine izin veriyorsa. Windows 11 24H2 sürümünde dns çalışmıyor, 23H2 sürümü gerekiyor.