sermoon2 Zeptopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2024 #1 Hocam merhaba, dosyayı silemiyorum kaldırmak istiyorum, yardımcı olur musunuz?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.442 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 İçinde bir .cmd uzantılı uninstall v.b dosya olması lazım. Onu yönetici olarak başlatın. Eğer sildiyseniz başka bir GoodbyeDPI dosyasından alın ve çalıştırın.
İçinde bir .cmd uzantılı uninstall v.b dosya olması lazım. Onu yönetici olarak başlatın. Eğer sildiyseniz başka bir GoodbyeDPI dosyasından alın ve çalıştırın.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 sermoon2 dedi: Hocam merhaba, dosyayı silemiyorum kaldırmak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Remove gibi bir CMD dosyası olması lazım. Çalıştırınca tüm GoodbyeDPI kapanıyor ve silebiliyorsunuz. Not: Eğer dosyayı sildiyseniz tekrar indirin ve diğer dosya ile değiştirip silin.
sermoon2 dedi: Hocam merhaba, dosyayı silemiyorum kaldırmak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Remove gibi bir CMD dosyası olması lazım. Çalıştırınca tüm GoodbyeDPI kapanıyor ve silebiliyorsunuz. Not: Eğer dosyayı sildiyseniz tekrar indirin ve diğer dosya ile değiştirip silin.
sermoon2 Zeptopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2024 #4 mza01 dedi: Remove gibi bir CMD dosyası olması lazım. Çalıştırınca tüm GoodbyeDPI kapanıyor ve silebiliyorsunuz. Not: Eğer dosyayı sildiyseniz tekrar indirin ve diğer dosya ile değiştirip silin. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam sağ olun
mza01 dedi: Remove gibi bir CMD dosyası olması lazım. Çalıştırınca tüm GoodbyeDPI kapanıyor ve silebiliyorsunuz. Not: Eğer dosyayı sildiyseniz tekrar indirin ve diğer dosya ile değiştirip silin. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam sağ olun
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #5 sermoon2 dedi: Halletim hocam sağ olun Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi sosyaller
whitechees Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #6 sermoon2 dedi: Halletim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettiniz ben service remove kullandığımda failed yazıyor kapanıyor.
sermoon2 dedi: Halletim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettiniz ben service remove kullandığımda failed yazıyor kapanıyor.