Goodbyedpi nedir ve nasıl çalışır?

Vınnnn

Kilopat
Sorum bu. Discord için kullanacağım. Superonline kullanıyorum. Son sürümünü nereden indirebilirim, bu şey ne ve nasıl çalışıyor?

Sorum bu. Discord için kullanacağım. Superonline kullanıyorum. Son sürümünü nereden indirebilirim, bu şey ne ve nasıl çalışıyor?

WARP indir interneti yavaşlatmıyor herhangi bir sıkıntısı yok bende kullanıyorum robloxa bile giriliyor hatta.

DNS değiştirme izni veriyor hepsi bu.

WARP indir interneti yavaşlatmıyor herhangi bir sıkıntısı yok bende kullanıyorum robloxa bile giriliyor hatta.

WARP intenretimi gerçekten çok yavaşlatıyor. Olabildiğince az, internrtim olabildiğince hızlı olmalı oynadığım oyundan dolayı. Duyduğuma gore goodbyedpi VPN falan değilmiş.

WARP intenretimi gerçekten çok yavaşlatıyor. Olabildiğince az, internrtim olabildiğince hızlı olmalı oynadığım oyundan dolayı. Duyduğuma gore goodbyedpi VPN falan değilmiş.
VPN en iyi VPN bile olsa interneti yavaşlatır.

Attığım linkte videoyu açıp izlerseniz anlarsınız. Birde DNS ayarları ayarlananız lazım ondan önce. Bu ayarlar da 8.8.8.8 ve 8.8.4.4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Turktelekom için de DNS yasak ve bu şekilde giriyor. Geri dönüşüm noktası kullanarak dene. Üç arkadaşım ile biz de kullanıyoruz. VPN değil. Ayrıca 1 ms bile arttırmıyor.

hocam ağ paylaşım merkezinden sonra bağlantıları göremiyorum ben mi körüm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…