Merhaba,
GoodByeDPI denilen bir yazılım var ve bu yazılımla beraber dns adresi değiştirilebilmekteyim. Biliyorum Ağ Bağdaştırıcılarından Ipv4 ile aynı işlemi gerçekleştirebilirim, ancak kendimi bildim bileli, ağ bağdaştırıcılarından değiştirdiğimde işe yaramamaktaydı.
Yaklaşık 1 haftadır Cloudflare WARP kullanıyorum. Kendimce 2 eksisi vardır bu yazılımın, birincisi normale göre yaklaşık 40 ping fark yaratıyor.(İstanbul sunucunda 2 ping alırken 39 oluyor) ikincisi ise Ancak WARP denilen yazılımla beraber sadece discord uygulamasının belirli arayüzlerine erişebilmekteydim. Ses kanallarını ve sohbet kanallarını kullanabiliyorken, bir kullanıcının profiline bakamıyorum, bir sunucu davet bağlantısını kullanamıyorum gibi gibi... Özellikle sevdiğim bir özellik, yazılımın kendisini aktif bir şekilde bilgisayarı kapattığımızda, bir sonraki açılışta otomatik bir şekilde aktif etmekteydi.
GoodByeDPI denilen yazılıma baktığımda ise sanki bilgisayarımda herhangi bir yazılım çalışmıyor gibi kullanmaktayım, ne RAM, İşlemci, Ekran Kartı kullanmakta ne de ping farkı görmekteyim.
Açıkcası 2 Uygulama da aynı işlemi görmekte ama birisinde artı olan şey diğerinde eksi olmakta. Mesela WARP' ta ping farkı varken, GoodByeDPI' da ping farkı görememekteyim. WARP uygulamasını aktif bir şekilde bilgisayarı kapattığımızda, bir sonraki bilgisayarı çalıştırdığımızda otomatik olarak çalışmaktaydı ancak GoodByeDPI adlı yazılımı aktif olarak bilgisayarı kapattığımızda, bir sonraki bilgisayarı çalıştırdığımızda, yazılımı kendimiz manuel olarak açmamız gerekmekte.
Şimdi ise bu konuyu açmak istediğim yere geldim, GoodByeDPI adlı yazılımı son paragrafta bahsettiğim gibi, bilgisayarı yazılım aktif bir şekilde kapattığımızda, sonraki açılışta kendisini çalıştırabileceğimiz bir otomasyon yapabilir miyiz? Yapılabileceğini düşünmekteyim ancak bunun için ne komut biliyorum, ne de araştırınca bir sonuç bulabiliyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa mükemmel olur.