GoodbyeDPI programı çalışmıyor

SecrettARL

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B550m Pro-vdh Wifi
Rx 6600xt
Ryzen 7 5800X3D
32gb 3600mhz RAM
2TB M.2 SSD
1000W PSU
Temiz kurulumla GoodbyeDPI ve dnschanger denedim fakat web üzerinden Discord'a girebilmeme rağmen uygulama üzerinden giremiyorum. GoodbyeDPI'ın tüm alternatiflerini denedim, dnschanger üzerinden de denedim fakat işe yaramadı. Herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum, Superonline kullanıyorum, Windows 11'in son versiyonu yüklü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI şu an var ise klasördeki service_uninstall.cmd dosyasını yönetici olarak 2 defa başlatın. Yani birini açın işlem tamamlanınca tekrar açın.

Üstteki linkten yenisini indirip klasöre çıkartın. İçindeki service_install_dnsredir_turkey.cmd dosyasını yine aynı şekilde yönetici olarak başlatın. İşlem tamamlanınca tekrar aynı dosyayı yönetici olarak başlatıp işlemi bitirin.

Ben böyle çözmüştüm, sizde de işe yarayabilir.

Superonline kullandığınız için Superonline özel olan alternatif .cmd uzantılı dosyayı kullanın.
service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline.cmd

GoodbyeDPI şu an var ise klasördeki service_uninstall.cmd dosyasını yönetici olarak 2 defa başlatın. Yani birini açın işlem tamamlanınca tekrar açın.

Üstteki linkten yenisini indirip klasöre çıkartın. İçindeki service_install_dnsredir_turkey.cmd dosyasını yine aynı şekilde yönetici olarak başlatın. İşlem tamamlanınca tekrar aynı dosyayı yönetici olarak başlatıp işlemi bitirin.

Ben böyle çözmüştüm, sizde de işe yarayabilir.

Superonline kullandığınız için Superonline özel olan alternatif .cmd uzantılı dosyayı kullanın.
service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline.cmd

Bilgisayarda arkada çalışan, başlangıçta açılan çoğu uygulamayı kaldırdım, ek olarak 25 GB temp dosyası sildim. Bilgisayara reset attıktan sonra GoodbyeDPI ın 4. alternatifi ile Discord uygulamasına girebildim. Niye işe yaradı hiçbir fikrim yok. Teşekkür ederim yine de. Yeni eve çıkınca yapacağım ilk iş belli oldu.

Bilgisayarda arkada çalışan, başlangıçta açılan çoğu uygulamayı kaldırdım, ek olarak 25 GB temp dosyası sildim. Bilgisayara reset attıktan sonra GoodbyeDPI ın 4. alternatifi ile Discord uygulamasına girebildim. Niye işe yaradı hiçbir fikrim yok. Teşekkür ederim yine de. Yeni eve çıkınca yapacağım ilk iş belli oldu.
Çoğunlukla GoodbyeDPI ilk kurulumda arıza verebiliyor. Komut penceresi anında kapandığı için hatayı göremiyoruz. Ama 2. açılışta başarılı bir şekilde kuruluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı