GoodbyeDPI resimler yüklenmiyor

Honorr

Hectopat
Merhaba son 2 haftadır GoodbyeDPI kullanırken Steam'de bulunan görseller ve Twitch yayınları açılmamaya başladı, fakat YouTube veya Kick'de herhangi bir açılmama/yüklenmeme sorunu olmuyor. 3 hafta önce bilgisayarımı sıfırlamıştım, bir şeyi gözden kaçırıyorum sanırım ama ne olduğunu bulamıyorum, umarım yardımcı olabilirsiniz teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1756399137207.png
    318,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 1756399173524.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 28
DNS değiştirdiğimde çözülmüştü. Benzer bir konum var bununla ilgili.

Sadece Discord için kullanıyorsan splitwire turkey daha iyi.

DNS olarak 1.1.1.1 kullanıyorum ama attığınız konuya bakacağım teşekkürler.

WARP kullanabilirsin ayrıyeten.

İlk başlarda WARP kullanıyordum ama kapa/aç yaparken bağlantı sorunları çıkarıyor onun için onu kullanmak istemiyorum yine de önerin için teşekkürler.

DNS olarak 1.1.1.1 kullanıyorum ama attığınız konuya bakacağım teşekkürler.

O zaman diğer türlü değiştirmeyi deneyebilirsin mesela. Veya sadece Discord için kullanıyorsan yukarıda önerdiğim splitwire Turkey'e bakabilirsin.

bu yönteme bakabilirsin söyle çalışıyor bir tane Proton VPN girip wireguard conf dosyası alıyorsun sonra o dosyayı wiresock da açıp VPN baslatıyorsun ve hangi uygulmayı istiyorsan onu seçip sadece VPN o uygulmada çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde 1.1.1.1 1.0.0.1 kullanıyordum attığın konuda 8.8.8.8 8.8.4.4 görünce onu denedim ve bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…