İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Hata bu anlamadığım bir şekilde yeniden dene yazıyor açılmıyor, sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
Shinya_16 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 77 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Selam, mevcut olan GoodbyeDPI sil bro sonrasında Türkiye için hazırda ayarlanmış olanı indir link olarak bırakıyorum. Sorun bende düzelmişti bir dene. Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey -Initial release for GoodbyeDPI-Turkey -Added Superonline alt method -Fixed Turkish character bug and added auto start for alternative method service installation -Added alt method 2 and more detai... github.com Artı 0 Eksi
Selam, mevcut olan GoodbyeDPI sil bro sonrasında Türkiye için hazırda ayarlanmış olanı indir link olarak bırakıyorum. Sorun bende düzelmişti bir dene. Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey -Initial release for GoodbyeDPI-Turkey -Added Superonline alt method -Fixed Turkish character bug and added auto start for alternative method service installation -Added alt method 2 and more detai... github.com
R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 İsmetEge dedi: Hata bu anlamadığım bir şekilde yeniden dene yazıyor açılmıyor, sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Reis aldınmı o rampage sıvı soğutucu yu Artı 0 Eksi
İsmetEge dedi: Hata bu anlamadığım bir şekilde yeniden dene yazıyor açılmıyor, sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Reis aldınmı o rampage sıvı soğutucu yu
KS KS İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 Razadorrrrrr dedi: Reis aldınmı o rampage sıvı soğutucu yu Genişletmek için tıkla... Yok reis almadım onu kimse önermiyor sende alacaksan alma bence. Artı 0 Eksi
Razadorrrrrr dedi: Reis aldınmı o rampage sıvı soğutucu yu Genişletmek için tıkla... Yok reis almadım onu kimse önermiyor sende alacaksan alma bence.
R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #5 İsmetEge dedi: Yok reis almadım onu kimse önermiyor sende alacaksan alma bence. Genişletmek için tıkla... Kule tipi alcam reis İsmetEge dedi: Yok reis almadım onu kimse önermiyor sende alacaksan alma bence. Genişletmek için tıkla... Sen ne aldın Artı 0 Eksi
İsmetEge dedi: Yok reis almadım onu kimse önermiyor sende alacaksan alma bence. Genişletmek için tıkla... Kule tipi alcam reis İsmetEge dedi: Yok reis almadım onu kimse önermiyor sende alacaksan alma bence. Genişletmek için tıkla... Sen ne aldın
KS KS İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #6 Razadorrrrrr dedi: Kule tipi alcam reis Sen ne aldın Genişletmek için tıkla... Kral işlemcin ne ona göre seçim yapalım. Artı 0 Eksi
Razadorrrrrr dedi: Kule tipi alcam reis Sen ne aldın Genişletmek için tıkla... Kral işlemcin ne ona göre seçim yapalım.
R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #7 İsmetEge dedi: Kral işlemcin ne ona göre seçim yapalım. Genişletmek için tıkla... İ5 10400f çok ısınıyo stok fan var bende şuan Artı 0 Eksi
İsmetEge dedi: Kral işlemcin ne ona göre seçim yapalım. Genişletmek için tıkla... İ5 10400f çok ısınıyo stok fan var bende şuan
KS KS İ İsmetEge Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #8 Razadorrrrrr dedi: İ5 10400f çok ısınıyo stok fan var bende şuan Genişletmek için tıkla... Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam malzeme kalitesi marka kalitesi vesaire forumlarda önerilen ve tercih edilen bir ürün işlemcin için gayet yeterli. Artı 0 Eksi
Razadorrrrrr dedi: İ5 10400f çok ısınıyo stok fan var bende şuan Genişletmek için tıkla... Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam malzeme kalitesi marka kalitesi vesaire forumlarda önerilen ve tercih edilen bir ürün işlemcin için gayet yeterli.
R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #9 İsmetEge dedi: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam malzeme kalitesi marka kalitesi vesaire forumlarda önerilen ve tercih edilen bir ürün işlemcin için gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Sağol reis kralsın Artı 0 Eksi
İsmetEge dedi: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam malzeme kalitesi marka kalitesi vesaire forumlarda önerilen ve tercih edilen bir ürün işlemcin için gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Sağol reis kralsın