GoodbyeDPI Roblox çalışmıyor

TequilqW

Centipat
Daha fazla  
Selam internet kafede genellikle Roblox oynuyorum. Bu Roblox kapandığında orası internetin kaçak olduğunu VPN'siz DPI'siz giriş yaptığını gördüm ve bu son 3 hafta içerisinde interneti kaçak olduğundan ceza yediğinden fiber internete çekmişti. Ondan sonra DPI çalışmamaya başladı. DPI açınca Roblox yüklendiğinde görseldeki gibi takılı kalıyor ve saatlerce öyle kalıyor. Yardım edin.

Dosya Ekleri

• 1754553970080.png
    1754553970080.png
    126,7 KB · Görüntüleme: 41
Roblox düz DPI ile bazen açılmıyor, bazı dosyalar indirilemedi hatası falan veriyor. Zapret ile özel bir parametre ekleyerek açmıştım ama modeme gömdüğüm için modeme özel bir çözümdü o.

Roblox'un Microsoft Store'daki uygulamasını kullanarak girmeyi deneyebilirsiniz. Tabi evvela GoodbyeDPI açıkken roblox.com'a girebiliyor musunuz onu test edin.

Selam internet kafede genellikle Roblox oynuyorum. Bu Roblox kapandığında orası internetin kaçak olduğunu VPN'siz DPI'siz giriş yaptığını gördüm ve bu son 3 hafta içerisinde interneti kaçak olduğundan ceza yediğinden fiber internete çekmişti. Ondan sonra DPI çalışmamaya başladı. DPI açınca Roblox yüklendiğinde görseldeki gibi takılı kalıyor ve saatlerce öyle kalıyor. Yardım edin.
Settings - time & language - synchronize your clock - sync now. Bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.

GoodbyeDPI'ı silip tekrar yükle, olmazsa alternatif yazanlar da dene.

Yaptım, aynı sonuç. İnternet kafede yaptığım için 3 haftadır deniyorum, aynı sonuç.

Roblox düz DPI ile bazen açılmıyor, bazı dosyalar indirilemedi hatası falan veriyor. Zapret ile özel bir parametre ekleyerek açmıştım ama modeme gömdüğüm için modeme özel bir çözümdü o.

Roblox'un Microsoft Store'daki uygulamasını kullanarak girmeyi deneyebilirsiniz. Tabii evvela GoodbyeDPI açıkken roblox.com'a girebiliyor musunuz onu test edin.

Microsoft Store güncellenmemiş, güncellenmiyor, hata veriyor. Roblox.com'a girebiliyorum ama login kısmına basınca bağlantınız gizli diyor.

Sağ tık-->yönetici olarak çalıştır denediniz mi?

Evet.

Settings - time & language - synchronize your clock - Sync now. Bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.

Deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı