Çözüldü GoodbyeDPI sebepsiz yere bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Geçen gün Discord'da sohbet ediyordum. Discord internet gidince gelen bir ekran var ya o olmuş dedim burada bir iş var Roblox'a baktım o da açılmıyor ama web sitesi olarak açılıyor iki uygulama da, yani GoodbyeDPI sebepsiz yere bozuldu ve düzelmiyor. DNS ayarlarım 1.1.1.1 antivirüs yazılımı kullanmıyorum ve GoodbyeDPI turkey sürümü kullanıyorum. Beni oku kısmında yazan her şey doğru ama yine de çalışmıyor. Her türlü yolu denedim olmuyor.

Gelişmiş DPI'a maruz kalmış olabilirsin. DNS değiştirdikten sonra ağa erişebiliyor musun? Erişemiyorsan bir daha muhtemelen kullanamazsın. Erişebiliyorsan GoodbyeDPI'ın obfuscate derecesini arttır. Gücünü arttır yani.

Anlamadım değiştirdikten sonra erişebiliyor musun derken yani hangi ağa ne olarak.

Gelişmiş DPI'a maruz kalmış olabilirsin. DNS değiştirdikten sonra ağa erişebiliyor musun? Erişemiyorsan bir daha muhtemelen kullanamazsın. Erişebiliyorsan GoodbyeDPI'ın obfuscate derecesini arttır. Gücünü arttır yani.

Ve gücünü nasıl artıracağım.

DNS 1.1.1.1 yapınca girebiliyorum ama GoodbyeDPI kapalıyken giremiyorum DNS normal haliyle zaten girilmez ve gücünü nasıl artıracağım.

Son düzenleme:
Zapret'i dene bir de öncesinde de yogadns ile Quad9 olarak DNS'i ayarla.

Bir bakim yoga DNS'e.

Yoga DNS ile açıldı çözümün için teşekkürler.

Bu arada internet hızı biraz düşüyor yükleme hızları falan onu nasıl orijinal hızına çıkarabilirim onu da anlatırsan çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bir bakim yoga DNS'e.

Yoga DNS ile açıldı çözümün için teşekkürler.

Bu arada internet hızı biraz düşüyor yükleme hızları falan onu nasıl orijinal hızına çıkarabilirim onu da anlatırsan çok iyi olur.
Şu an yogadns goodbyedpi'ın çalışmasını mı düzeltti yoksa yogadns + zapret mi yaptınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı